Haberler

Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu kaç yaşında, nereli? Hakan Hatipoğlu biyografisi!

Güncelleme:

2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur. 2018 yılında yeniden Survivor yarışmasına katılmıştır. Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında? Hakan Hatipoğlu nereli, mesleği nedir? Hakan Hatipoğlu hayatı ve biyografisi nedir? Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu kaç yaşında?

Hakan Hatipoğlu kimdir sorusunun yanıtı mreak edilen konular arasında yer alıyor. 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur. 2018 yılında yeniden Survivor yarışmasına katılmıştır. Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında? Hakan Hatipoğlu nereli, mesleği nedir? Hakan Hatipoğlu hayatı ve biyografisi nedir? Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu kaç yaşında? İşte detaylar haberimizde...

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu 28 Kasım 1979 yılında Çanakkale'de doğdu. Hatipoğlu Milli Türk sutopu oyuncusu ve sunucudur.

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler yarışmasına katılmıştır. 2011 yılında kendisi gibi Var Mısın Yok Musun ve Survivor yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur. 2018 yılında yeniden Survivor yarışmasına katılmıştır. Kazandığı ödül ile Türkiye'ye gelişinde eşi Gizem'in hamile olduğunu kameralar karşısında öğrenmiştir. 2019 yılında doğan kızlarına Lila adını vermişlerdir.

SPORCULUK KARİYERİ

Hakan, millî bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Millî Takımı'nda yer almıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Survivor All Star Hakan Hatipoğlu Hakan Hatipoğlu Biyografi.İnfo Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title