Haberler

Hadi İnşallah Filmi

Hadi İnşallah filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Hadi İnşallah filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

PuCCa, hayatının 4 senesini Ankara'da geçirir ama o koca sene boyunca beraber olduğu sevgilisinden de ayrılırak, İzmir'e ailesinin yanına döner. Zor bir ayrılık süreciyle karşı karşıyadır, mutsuzluktan eve kapanır; çalmayan telefonları bekler ve bunalımdai pek çok kadın gibi kendisini yemeye verir! Bu arada ailesi de kendisine yeni bir iş bulup, toparlanması için baskı yapar. Hiç istemeden İzmir'deki bir yerel televizyon kanalıyla iş görüşmesine gider; ve yaşamını değiştirecek yakışıklı ile o gün karşılaşır! 'Pekmez' lakabını taktığı ve genç kadını yeniden yaşama döndüren bu yakışıklı ile ne yapıp edip beraber olmayı kafaya koyar... Ama karşısında da zorlu bir rakibesi vardır... Ali Taner Baltacı yönetmenliğinde hayata geçen komedi inin yapımcılığını 25 Film üstleniyor. Film, yazdığı blog ile sosyal medya fenomeni olan Pucca lakaplı bir kadının, dizüstü edebiyatı kapsamında yayınladığı kitaplardan senaryolaştırıldı.

Başroller de ise Murat Boz ve Büşra Pekin yer alıyor.

Yönetmen: Ali Taner Baltacı

Senaryo: Murat Emre Kaman, Emrah Kaman

Oyuncular: Büşra Pekin, Murat Boz, Şinasi Yurtsever, Müjde Uzman, Aydan Taş, Hülya Gülşen Irmak, Cezmi Baskın, İdil Dizdar

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Hadi İnşallah

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 2014

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 28.11.2014

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

İzmir Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title