Haberler

Yıldız Tilbe'nin Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda vereceği konser biletleri ne kadar? Yıldız Tilbe'nin Stadyum konser fiyatı kaç para?

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda vereceği konserin bilet fiyatları merak ediliyor. Müzikseverler, Tilbe'nin bu özel konseri için biletlerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Yıldız Tilbe'nin stadyum konserinin bilet fiyatları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Türkiye'nin en sevilen şarkıcılarından biri de hiç şüphesiz Yıldız Tilbe. Yıldız Tilbe kariyerinin 30'uncu yılını kutlayacak. Haziran ayındaki kutlamaya hazırlana Tilbe 9 Haziran Pazar günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda konser verecek. Yıldız Tilbe'nin Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda vereceği konser biletleri ne kadar? Yıldız Tilbe'nin Stadyum konser fiyatı kaç para? İşte ayrıntılar...

Şarkıları ve danslarıyla adından söz ettiren Yıldız Tilbe, kariyerinin 30'uncu yılı kutlamalarını 9 Haziran Pazar günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda vereceği konserle taçlandıracak. Merakla beklenen konserin biletleri satışa çıktı.

STADYUM KONSER BİLETİ NE KADAR?

Yaza dev konser ile başlamayı düşünen Yıldız Tilbe'nin Kral FM medya sponsorluğunda gerçekleşen konserin biletler bugün itibariyle satışa çıktı. Ünlü şarkıcının konser biletinin başlangıç fiyatı ise 450 TL oldu. Yıldız Tilbe'yi protokolden izlemenin bedeli ise tamı tamına 10 bin TL. Ünlü şarkıcı konserinde danslarının yanı sıra sevilen şarkılarıyla da hayranlarında unutulmaz bir gece yaşatacak.

Yıldız Tilbe'nin Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda vereceği konser biletleri ne kadar? Yıldız Tilbe'nin Stadyum konser fiyatı kaç para?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yıldız Tilbe Beşiktaş Tüpraş Müzik Gündem Magazin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title