Haberler

Tolga Savacı neden öldü, hasta mıydı? İşte Tolga Savacı'nın ölüm sebebi

Ünlü oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti. Tolga Savacı'nın ölümünün ardından Tolga Savacı neden öldü, hasta mıydı merak edildi. İşte İşte Tolga Savacı'nın ölüm sebebi...

Tolga Savacı neden öldü? Ünlü oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti. Tolga Savacı'nın ölümünün ardından Tolga Savacı neden öldü, hasta mıydı merak edildi. İşte İşte Tolga Savacı'nın ölüm sebebi haberimizde!

TOLGA SAVACI NEDEN ÖLDÜ?

Ünlü sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirdi.

Tolga Savacı neden öldü, hasta mıydı? İşte Tolga Savacı'nın ölüm sebebi

TOLGA SAVACI KİMDİR?

Tolga Savacı, Türk dizi ve sinema oyuncusu idi. Savacı, 6 Mayıs 1963 tarihinde İstanbul'da doğdu. Ablası eski manken Sibel Savacı'dır. Ayrıca Zeynep Savacı adında bir kız kardeşi vardır.

Fransız Koleji'ni bitirdi. 1983 yılında mankenlik eğitimi almak için İtalya'ya gitti. İki yıl İtalya, Almanya, Fransa'da mankenlik yaptı, su topu oynadı. Gençliğinde bir ara motosiklet yarışçılığı yaptı.

Oyunculuğa 1985 yılında "Arzu" filmi ile Banu Alkan ile başrol oynayarak başladı, ardından Hülya Avşar ile "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" filmlerinde oynadı.

Tolga Savacı, ilk eşi Aylin Livaneli ile birlikte 1992-1993 yıllarında Show TV'de "Coke N Roll" adında bir müzik programı sundu. İkinci eşi Özlem İbrahimoğlu ile evli olduğu dönemde Dalyan'da, iki yıl boyunca "Kano" adında bir butik otel işletti. Savacı, 3. evliliğini yazar Nermin Bezmen ile yaptı.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Tolga Savacı Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title