Haberler

Kuşum Aydın'ın gerçek adı ne? Kuşum Aydın kimdir? Kuşum Aydın kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme:

Ekranların sevilen ve bilinen ismi Kuşum Aydın'ın kim olduğu merak ediliyor. Müzik dünyasının tanınmış isimlerinden olan Kuşum Aydın, stüdyolarda vokallik yaparak müziğe adım atmıştır. Televizyon programlarında gösterdiği başarının ardından ekran yüzü olmuştur. Peki, Kuşum Aydın'ın gerçek adı ne? Kuşum Aydın kimdir? Kuşum Aydın kaç yaşında ve nereli?

Kuşum Aydın'ın gerçek adı ne? sorusu merak ediliyor. Müzik dünyasının tanınmış isimlerinden olan Kuşum Aydın'ın hayatı ve gerçek adı merak ediliyor. Peki, Kuşum Aydın'ın gerçek adı ne? Kuşum Aydın kimdir? Kuşum Aydın kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

KUŞUM AYDIN GERÇEK ADI NE?

Asıl adı Muharrem Aydın Uğurlular'dır.

KUŞUM AYDIN KİMDİR?

Asıl adı Muharrem Aydın Uğurlular olan ve Kuşum Aydın lakabıyla anılan sanatçı, 1 Temmuz 1966 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Türk şarkıcı, söz yazarı ve sunucu olarak biliniyor. 1998 yılında çıkardığı Mutlu Yıllar Kuşum adlı albümünün ardından aldığı Kuşum Aydın lakabının yanı sıra, Papyon Aydın ve Şeker Aydın olarak da bilinmektedir.

Yükseköğrenimini yapmak için Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölümüne giren Aydın Uğurlular, daha sonra Tekstil Sanatları Bölümüne geçerek buradan mezun oldu. Ardından, yönetici olma idealiyle İstanbul Üniversitesi'nde işletme iktisadı eğitimi aldı.

Müzik yaşamına stüdyolarda vokallik yaparak atılan Aydın Uğurlular, kariyerini kulüp sahnelerinde devam ettirdi. Sunduğu sabah ve öğle kuşağı televizyon programlarıyla popülerliğini artıran şarkıcı, bu sırada çıkardığı albümlerle de ses getiren çalışmalara imza attı.

ALBÜMLERİ

1995 Aydın Havası

1998 Mutlu Yıllar Kuşum

2000 Kanki

2005 Kırmızı Kart

2009 Şeker

2010 Pardon Canım Aydın Ben

2011 Evlenme

2017 Kaymaklı Pasta

2017 Doğum Günü Şarkısı

2019 Moda

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Kuşum Aydın Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title