Haberler

Kurtlar Vadisi Kaos Çakır olacak mı? Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde oynayacak mı?

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi, yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, yeni ismi ve kadrosuna dair detaylar merak edilirken Kurtlar Vadisi Kaos Çakır olacak mı? Sorusu araştırılıyor. Peki, Kurtlar Vadisi Kaos Çakır olacak mı? Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde oynayacak mı?

Kurtlar Vadisi Kaos Çakır olacak mı? Sorusu, Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde olup, olmayacağını merak etmekte olan dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Çakır karakterine can vermekte olan Oktay Kaynarca'nın Kurtlar Vadisi dizisindeki yeri, izleyiciler tarafından hala takdir görmeye devam ediyor. Peki, Kurtlar Vadisi Kaos Çakır olacak mı? Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde oynayacak mı?

KURTLAR VADİSİ KAOS ÇAKIR OLACAK MI?

Dizinin başrol oyuncularından Necati Şaşmaz, "Polat Alemdar" rolüyle yeni dizide de boy gösterecek. Yayın tarihi henüz belli olmayan Kurtlar Vadisi Kaos'un kadrosunda Erhan Ufak, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer alacağı konuşuluyor. Henüz Oktay Kaynarca'ya dair net bir bilgi verilmemiş olsa da Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde Oktay Kaynarca'nın yer alması beklenmiyor.

Kurtlar Vadisi dizisinin senaristlerinden Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz ve 4 sezon 99 bölüm konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın, geçtiğimiz sene bir mekanda buluşarak saatlerce toplantı yapmışlardı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Kurtlar Vadisi Oktay Kaynarca Dizi Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title