Haberler

Güllü kimdir, gerçek adı nedir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Güllü (Gül Tut) kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Şarkılar Bizi Söyler konukları merak edildi. 11 Aralık Cumartesi Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında Güllü de yer aldı. Peki, Güllü kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Güllü 'nün hayatı ve biyografisi ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Güllü'nün gerçek ismi ne?

Ünlü sanatçı Güllügündeme geldi. Güllükimdir ve Güllü kaç yaşında gibi soruların yanıtları merak edildi. Peki, Güllükimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Güllü kimdir, kaç yaşında, nereli, hayatı ve biyografisi! Güllü gerçek ismi nedir? Güllü'nün müzik kariyeri ve hayatı hakkında bilgiler...

GÜLLÜ GERÇEK İSMİ NEDİR?

Sanatçı Güllü'nün gerçek adı Gül Tut'tur.

GÜLLÜ KİMDİR?

Güllü ya da gerçek adıyla Gül Tut, (d. 15 Ekim 1973, Kasımpaşa, Beyoğlu, İstanbul), Çingene asıllı Türk fantezi müziği ses sanatçısı.

Güllüdoğum tarihi : 15 Ekim 1973

Güllükaç yaşında : 47 yaşında

Güllümesleği ne : Şarkıcı, Ses sanatçısı

Güllü nereli : İstanbul doğumlu

Güllü kimdir, gerçek adı nedir? İbo Show konuğu Güllü (Gül Tut) kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

GÜLLÜ'NÜN HAYATI VE BİYOGRAFİSİ

Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı söyleyerek kariyerine başlayan Güllü,1973 yılında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Kasımpaşa semtinde dünyaya geldi. 1988'de henüz 15 yaşındayken, düğün salonlarında şarkı söyleyerek sahneye çıktı. Yaşından dolayı gazinocuların kendisine iş vermeye cesaret edememesi yüzünden, okuluna dönmek zorunda kaldı. Ancak ailesinin maddi durumundan dolayı bir süre sonra okulu bırakıp şarkıcılığa devam etti. 2008 yılında Kartal Yakacık'ta içki komasına giren sanatçı, hastaneye kaldırılmış ve tedavisinin ardından taburcu edilmiştir.

«Kasımpaşalı Güllü» adını kullanarak ve söylediği Roman havalarıyla 1990'larda ün kazanmış, yaptığı albümlerle ve özel hayatıyla gündeme gelmiştir. Evlendikten sonra sahnelere bir süre ara verdi. İki çocuğu olan sanatçı 2000'de boşanıp sahnelere yeniden döndü.

Kasımpaşalıyım, Gülüm Var, Oyuncak gibi, Değmezmiş Sana, Balıkesir Bandırma, Benim Vicdanım Rahat gibi hit olmuş parçaları vardır.

DİSKOGRAFİ

- Oyuncak Gibi (1994)

- Yalan Sevgiler (1995)

- Değmezmiş Sana(1996)

- Kırılırım (1998)

- Zalim Yar (2000)

- Ve Ben (2002)

- Hayatımın Yanlışı (2004)

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kanal D Güllü Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title