Haberler

Ayşe Kendir kimdir? CHP Kayseri İncesu Belediye Başkan Adayı Ayşe Kendir kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Ayşe Kendir kimdir? CHP Kayseri İncesu Belediye Başkan Adayı Ayşe Kendir kaç yaşında, nereli? Ayşe Kendir kimdir sorusu gündemde. CHP'nin Kayseri İncesu Belediye Başkan adayı olan Ayşe Kendir'in yaşının ve nereli olduğu merak ediliyor. Kendir'in politik kariyeri ve kişisel hayatı hakkında bilgiler araştırılıyor.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. CHP Kayseri İncesu Belediye Başkan adayı ise Ayşe Kendir. Ayşe Kendir nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

AYŞE KENDİR KİMDİR?

Ayşe Kendir 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İncesu Belediye Başkan adayıdır.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kayseri İncesu Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title