Haberler

TERK ETTİĞİ KOCASI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN NURİYE TOPRAĞA VERİLDİ

Güncelleme:

KONYA'nın Cihanbeyli ilçesinde, çıkan tartışmanın ardından gittiği baba evinde peşinden gelen eşi Ahmet Rufai Ünver (33) tarafından tabancayla vurulan Nuriye Ünver (30) toprağa verildi.

KONYA'nın Cihanbeyli ilçesinde, çıkan tartışmanın ardından gittiği baba evinde peşinden gelen eşi Ahmet Rufai Ünver (33) tarafından tabancayla vurulan Nuriye Ünver (30) toprağa verildi. Olayda kayınpederi ile kayınvalidesi ve eşinin babaannesini de yaralayan Ahmet Rufai Ünver jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Cihanbeyli ilçesi Karabağ Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde eşi Ahmet Rufai Ünver ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan Nuriye Ünver, aynı mahalledeki babasının evine gitti. Ahmet Rufai Ünver, kayınpederinin evine gidip, içeridekilere tabancayla ateş açtı. Silahtan çıkan mermilerin isabet ettiği Nuriye Ünver, babası Abdullah Akarsel, annesi Hüsniye Akarsel ile eşinin babaannesi Nebahat Akarsel yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine adrese sevk edilen ambulanslarla Cihanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Nuriye Ünver, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Yaralılardan Abdullah Akarsel ile Nebahat Akarsel'in de durumunun ağır olduğu bildirildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olaydan sonra kaçan Ahmet Rufai Ünver jandarma ekiplerince Konya kent merkezinde suç aleti tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Ahmet Rufai Ünver jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Nuriye Ünver ise son yolculuğuna uğurlandı. Ünver'in cenazesi ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Araplar Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cihanbeyli Konya Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title