Haberler

PTT'den Vali Yavuz'a Ziyaret

Güncelleme:

Vali Seddar Yavuz, Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 181. Yıl dönümü münasebetiyle PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Vali Seddar Yavuz, Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın ( Ptt ) kuruluşunun 181. Yıl dönümü münasebetiyle PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya ve beraberindeki heyeti kabul etti.

PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya, Vali Yavuz'a PTT'nin tarihçesi hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya ve beraberindeki heyet ile bir süre sohbet eden Vali Yavuz: "Kuruluşu Osmanlı İmparatorluğu'na dayanan, köklü ve başarılı teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Hizmetlerinizde, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. " dedi.

Konuşmaların ardından Vali Yavuz, PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya ve beraberindeki çalışma arkadaşları ile günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Hasan Hüseyin Kaya Osmanlı Devleti PTT Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title