Haberler

Nöbetten çıkan genç doktor feci şekilde can verdi, annesi gözyaşlarıyla feryat etti

Güncelleme:

Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Kliniği Asistanı Doktor Rümeysa Berin Şen, nöbetten çıkıp evine dönerken kullandığı otomobille yol kenarında duran kamyona arkadan çarptı. Şen yaşamını yitirirken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Rümeysa Berin Şen'in annesi Yasemin Şen, "Kahvaltıyı hazırlamıştım, onu bekliyorduk" diyerek gözyaşı döktü.

Nöbetten çıktıktan sonra evine gitmek için yola çıkan 25 yaşındaki doktor Rümeysa Berin Şen yönetimindeki 38 AEK 935 plakalı otomobil, yol kenarında duran 06 KB 957 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kamyonun altına giren otomobil hurdaya döndü. Çevre esnafın ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, araçta sıkışan Şen'in hayatını kaybettiği belirlendi.

CANSIZ BEDENİ İTFAİYE EKİPLERİ ÇIKARABİLDİ

İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan Rümeysa Berin Şen'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.Bu arada kaza, civardaki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Otomobilin yol kenarında duran kamyona hızla çarptığı ve yaşanan panik görüntülere yansıdı.

Nöbetten çıkan genç doktor, feci kazada hayatını kaybetti

"KIZIM CENNETE GİTTİ"

Acı haberi alıp kaza yerine gelen Şen'in annesi Yasemin Şen ve 2 kardeşi sinir krizi geçirdi. Rümeysa Berin Şen'in kız kardeşi Serra Şen, ablasının ölüm haberine inanmadığını belirterek "Ablam doktordu, gerçekten öldü mü benim ablam? Benim ablam nasıl olmaz artık. Ben idrak edemiyorum" diyerek ağladı.Şen'in annesi Yasemin Şen ise, "Benim kızım cennete gitti. Rabbim ona 25 yıl ömür verdi. Kahvaltıyı hazırlamıştım, onu bekliyorduk" diyerek feryat etti.

KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA

Ankara İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Zülfikar Akelma, Doktor Rümeysa Berin Şen için taziye mesajı yayımladı. Akelma, mesajında, "Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Kliniği Asistanı değerli mesai arkadaşımız Dr. Rümeysa Berin Şen, geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" ifadesini kullandı. Kazanın ardından kamyon şoförü, polis tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şehir Hastanesi Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

Çınar Saraç:

Yoluna bakmıyor elinde telefon sonra bu kaza ve hızlı gidiyor o yolda maşallah , okumak çare değil yani Allah’ın verdiği beyni kullanmak lazım

3
48
yanıtYanıtla
Merve Işık:

Okumak çare değil diyen akıl fukarası. Bu kız 36 saat sıfır uykuyla hasta bakmış. Tekrar yazıyorum 36 saat.. nöbetten çıkarkan direksiyonda yorgunluktan uyuyakalmış. Arkadaşına en son attığı msj. Yoğunluktan eksik yapıtığım bişey kaldıysa ara. 36 saat sıfır uyku. Ameliyatlar hastalar acil müdaheleler... ne biliyorsunuz ki ne konuşuyorsunuz

yanıt33
yanıt3
Çınar Saraç:

Elinde telefona daldığı belli o yolda firene bile basmasan o şekilde kaza yapıyorsan gözün yolda değildi bile , yavaş da gitmiyor nede olsa parayı buldu yaa

0
24
yanıtYanıtla
yilmaz yilmaz:

kamyon sahibinin ya akrabasisin ya da arkadasi surekli ayni yorumlari yapip durma arkada koruma demiri saglam olsaydi o arac o kamyonun altina kac km hizla giderse gitsin girmezdi

yanıt0
yanıt0
Mahmut Baş:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bir evlat bir doktor kolay yetişmiyor yönetici LER katil.uykuzuz ve yorgun oldugundan bu kaza yaptı.

7
0
yanıtYanıtla
osman altunok:

Cok yazik.Kamyon ve TIR arkalari resmen kapan gibi tehlike saciyor.Ama resmi gorevliler bu tur araclara izin vererek hata yapiyor.Arkalarinda bariyer olmali arac girmemesi icin ama bosverin boyle gelmis boyle gidecek.

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title