Haberler

Furkan Palalı kimdir? Furkan Palalı kaç yaşında ve nereli? Furkan Palalı sevgilisi kim?

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolüyle büyük bir çıkış yakalayan Furkan Palalı'nın hayatı merak ediliyor. Peki, Furkan Palalı kimdir? Furkan Palalı kaç yaşında ve nereli? Furkan Palalı sevgilisi kim?

Furkan Palalı kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda final yapan Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Fikret Fekeli karakteriyle adından sıklıkla bahsettiren Furkan Palalı'nın hayatı merak konusu oldu. Furkan Palalı kimdir? Furkan Palalı kaç yaşında ve nereli? Furkan Palalı sevgilisi kim? Detaylar haberimizde...

FURKAN PALALI KİMDİR?

Furkan Palalı, 27 Ekim 1986 yılında Konya'da doğdu. Türk oyuncu ve manken Palalı, 2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurdu. Fakat 2010'dan beri yer aldığı birçok ulusal ve uluslararası defilede ve yine 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda başlayan oyunculuk kariyeriyle, tiyatro oyuncusu olarak Best Model of Turkey seçilen ilk manken oldu.

Orta okulu Konya Özel Diltaş Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesinden mezun olan Palalı, üniversite öğrenimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamladı. Ankara'da aldığı 6 aylık yaratıcı drama eğitimi, Tuncay Özinel' den aldığı tiyatro oyunculuğu eğitimi ve Ferdi Merter'den aldığı karakter oyunculuğu eğitimleri de olan Palalı; halen Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürmektedir.

ROL ALDIĞI DİZİLER

2010 : Küçük Sırlar : Aras

2010 : Adını Feriha Koydum - Konuk Oyuncu

2012 : Hayat Devam Ediyor : Giray

2013 : Son Yaz : Arif

2013 : Aşk Emek İster : Demir

2014 : Kızılelma : Murad Altay

2015 : Son Çıkış : Kenan

2016 : No 309 : Onur Sarıhan

2018 : Bir Mucize Olsun : Yiğit Tümer

2019 : Benim Tatlı Yalanım : Nejat Yılmaz

2020 : Bir Zamanlar Çukurova : Fikret Fekeli

FURKAN PALALI SEVGİLİSİ KİM?

Furkan Palalı, oyuncu Hande Doğandemir ile sabaha karşı el ele görüntülendi. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğününe ayrı ayrı katılan ikili, after parti sonrası geceyi birlikte terk ettikleri sırada gazetecilere yakalandı. Hande Doğandemir ve Furkan Palalı aşkı böylece belgelenmiş oldu.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Furkan Palalı Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title