Haberler

Bir Zamanlar Çukurova Demir ayrıldı mı?

Güncelleme:

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izleyiciyle buluşurken Demir Yaman karakterinin akıbeti merak ediliyor. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon eşkıyaların konağı basmasından dolayı yaşanan kargaşada konağı alevler almış ve Demir Yaman kaybolmuştu. Adana'da çekilen dizinin takipçileri Demir Yaman diziden neden ayrıldı, Demir Yaman geri dönecek mi sorusuna yanıt aramakta. Peki, Murat Ünalmış diziye geri dönecek mi? Bir Zamanlar Çukurova Demir ayrıldı mı?

Demir Yaman diziden çıktı mı? Bir Zamanlar Çukurova Demir ayrıldı mı? ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izleyiciyle buluşurken Demir Yaman karakterinin akıbeti merak ediliyor. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon eşkıyaların konağı basmasından dolayı yaşanan kargaşada konağı alevler almış ve Demir Yaman kaybolmuştu. Adana'da çekilen dizinin sıkı takipçileri ise Demir Yaman diziden neden ayrıldı, Demir Yaman geri dönecek mi Çukurova Demir öldü mü, neden ayrıldı? sorusuna yanıt aramakta.

MURAT ÜNALMIŞ BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'YA GERİ DÖNECEK Mİ?

Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkarken Demir Yaman karakteri damga vurdu. Tüm Çukurova Demir Yaman'ı bulmaya çalışırken izleyiciler Demir Yaman diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı sorusuna yanıt arandı. Dizinin yeni bölümünde bu sorunun cevabı verilmiş olurken Demir Yaman'ın diziye geri dönüp dönmeyeceğine dair henüz net bir bilgi yok. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DEMİR DİZİDEN AYRILDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finali bölümüne Demir Yaman damga vurmuştu. Eşkıyalar konağı basarken Demir Yaman da onlarla çatışmaya girmişti. Dizinin yeni sezon bölümünde Yamanlar Konağı'nı saran alevlerin arasında başta Züleyha ve Fikret olmak üzere tüm Çukurova halkı Demir'i aramaya başlar. Ancak Demir'e dair bir iz bulamazlar. Demir Yaman'ın diziye geri dönüp dönmeyeceğine dair henüz net bir bilgi yok.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA MURAT ÜNALMIŞ DİZİDEN AYRILDI MI?

Demir Yaman karakterine hayat veren Murat Ünalmış, Instagram hesabından yaptığı açıklamada merak edilen Demir Yaman öldü mü konusuna netlik kazandırdı.

Ünalmış, yaptığı açıklamada, "Evet; her hikayenin bir sonu vardır. Benim için bir hikayenin daha sonu geldi. Çok emek verip, çok şey öğrendiğim uzun, yorucu ve güzel bir serüvendi. Emektar setçi kardeşlerime, çalışma arkadaşlarıma, yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başından itibaren emek veren herkese.. Ayrıca tüm seyircilerimize, çok sevdiğim Adana'nın misafirperver halkına, dostlarıma ve bana destek veren tüm takipçilerime de yürekten teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere.." ifadelerini kullandı.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Bir Zamanlar Çukurova Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title