Haberler

Arka Sokaklar Ali neden ayrıldı? Arka Sokaklar Ali'ye ne oldu? Arka Sokaklar Ali neden öldü?

Güncelleme:

Arka Sokaklar Ali neden ayrıldı? Arka Sokaklar Ali'ye ne oldu? sorularının yanıtı merak edilen konular arasında yer aldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi, 22 Ekim tarihinde üzücü bir ayrılıkla karşı karşıya geldi... Arka Sokaklar Ali neden öldü? Haberler.com ile gündem haberleri sizlerle...Arka Sokaklar Ali çıktı mı?

ARKA SOKAKLAR ALİ'YE NE OLDU?

Ekip, Harun'u kaçıran teröristlerin peşine düşmüştür. Teröristler gözlerini kırpmadan insanları öldürmektedir. Ekip bu işi sonlandırmak ve Harun'u kurtarmak için peşlerine düşer. Operasyon sırasında büyük bir çatışma yaşanır.

Hüsnü, elinde bazuka olan teröristi görünce büyük şaşkınlık yaşar. Bazukasını ateşler ve hedefindeki kişiyi vurur. Ali çatışmada ağır yaralanır...

ARKA SOKAKLAR KONUSU

Dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Emniyet Müdürü Rıza Baba olur.

Arka Sokaklar Ali neden ayrıldı? Arka Sokaklar Ali'ye ne oldu?

ARKA SOKAKLAR ALİ NEDEN AYRILDI?

Arka Sokaklar dizisinde Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz, diziden ayrıldı. 22 Ekim tarihinde ekranlara gelen bölümde Ali'nin şehit olduğunu görüyoruz. Ancak neden ayrıldığına dair detay yer almıyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Arka Sokaklar Kanal D Haberler

title