Haberler

Hababam Sınıfı'nda Rol Alan Tayfun Akalın'dan Üzücü Haber!

Güncelleme:

Hababam Sınıfı serisi, Süt Kardeşler ve Bizim Aile gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan oyuncu Tayfun Akalın, yoğun bakıma kaldırıldı.

Hababam Sınıfı, Süt Kardeşler ve Bizim Aile gibi filmlerde rol alan oyuncu Tayfun Akalın'ın yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Hababam Sınıfı'nda Rol Alan Tayfun Akalın'dan Üzücü Haber!

"ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ"

Arzu Film yaşanan üzücü olayı sosyal medya hesabından duyurarak, "Hababam Sınıfı filmleri oyuncusu, değerli büyüğümüz Tayfun Akalın, geçirmiş olduğu beyin ameliyatı sonrası yoğun bakımda bulunmaktadır. Yakınlarına ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Tayfun Akalın ağabeyimize acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun hayranları da sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla acil şifa dileklerinde bulundu.

Hababam Sınıfı'nda Rol Alan Tayfun Akalın'dan Üzücü Haber!

TAYFUN AKALIN KİMDİR?

Tayfun Akalın İstanbul'da doğdu. Levent Lisesi ve Erciyes Üniversitesi'nde Turizm İşletmeciliği okudu. Bir kez evlendi. Bu evlilikten iki çocuğu bulunmaktadır. Sinemaya ilk adımını 1975 yapımı Bizim Aile filmiyle atan oyuncu sonrasın da Ertem Eğilmez'in yönettiği Hababam Sınıfı serisinde rol aldı.

Hababam Sınıfı'nda Rol Alan Tayfun Akalın'dan Üzücü Haber!

Tayfun Akalın 2014 yılında Esra Erol'un evlendirme programına katılarak, evlenmek istemiş ve bu durumun neticesinde Hayatta olan diğer Hababam Sınıfı Öğrencileri de programa davet edilerek ekranda nostalji yaşanmıştır.

Hababam Sınıfı'nda Rol Alan Tayfun Akalın'dan Üzücü Haber!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Arzu Film Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

Zürich:

Rabbim acil şifalar versin ailesine bağışlasın

36
3
yanıtYanıtla
Kel:

yine hevla yicez herhalde.

2
24
yanıtYanıtla
MAHMUT:

KEL. . HELVA LA HELVA. BAK HELE SENİN TAVUKLU PİLAVINI YERİZ. GÖZLERİN HAVAYA ASILI KALINCA ANLARSIN ANYA İLE KONYAYI. DÜRZÜ SALAK.

yanıt9
yanıt4
DERSİMLİ:

hade lan ordan cahil mahmut,,ismin sana hiç yakışmıyor,sana dimitri daha çok yakışıyor.

yanıt3
yanıt1
HAVLA:

HAV HAV HAV

yanıt1
yanıt1
....:

ZIKKIMIN KÖKÜ VAR YERSİN. DİNGİL. DOBRO

yanıt2
yanıt0
urfalı:

halit akçetepe ile halen görüştüğünü yazmış haber. ya halit akçetepe 2017 de vefat etmedi mi? nasıl haber bu?

17
1
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

İmanlı gittiyse hak rahmet eylesin.

9
8
yanıtYanıtla
46:

Isallah tez zamanda ilesir aramiza donersin gecmis olsun guzel insan dualarim seninle

10
3
yanıtYanıtla
Malatyaspor:

Hababam sınıfını en az 2 kere izleyen bi beğen

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title