Haberler

Güzel oyuncu Hande Erçel, yeni reklam filminden servet kazanacak

Güncelleme:

Oyunculuğunun yanı sıra aşk hayatıyla da gündemden düşmeyen oyuncu Hande Erçel, bir sağlık ve kişisel bakım firmasından 2 milyon TL'lik reklam teklifi aldı.

Son dönemin yıldız oyuncularından Hande Erçel, meslek ve aşk hayatının yanı sıra reklamlardan kazandığı paralarla da adından söz ettiriyor.

2 MİLYON LİRALIK TEKLİFLE KAPISI ÇALINDI

Hürriyet'in haberine göre, bir sağlık ve kişisel bakım firması, diş macunu reklamlarında oynaması için 2 milyon TL'lik teklifle oyuncunun kapısını çaldı.

İMZALAR BEKLENİYOR

Sözlü olarak anlaşan Erçel ve marka, imza atmak için tekrar bir araya gelecek. Oyuncuyla daha önce 800 bin TL'ye reklam anlaşması yapan bir tekstil markası da, 'satışları ve bilinirliği artırdığı' gerekçesiyle, Erçel'le yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor. Firmanın bu defa 1 milyon TL teklif edeceği iddia edildi.

Rol arkadaşı Kerem Bürsin ile adı aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu, bu konuyla ilgili de "Çok iyi arkadaşız" dedi.

Güzel oyuncu Hande Erçel, yeni reklam filminden servet kazanacak

Güzel oyuncu Hande Erçel, yeni reklam filminden servet kazanacak

Güzel oyuncu Hande Erçel, yeni reklam filminden servet kazanacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Erçel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500

Yorumlar (22)

:

Asgari ücretin 2825 tl olduğu bir ülkede, Bir reklam filmi için bu kadar paralar ödenmesi , ne yaman bir çelişki . Bu paraları kazanmak bu kadar kolay mı yaaaaaaaa???????????

16
0
yanıtYanıtla
burak:

abi kadın oynayacak reklamda o ürün bu kadına verdiği parayı da ürüne zam yaparak bizden alacak çok basit :) neyse değer bu kadına. bu vücuda sahip olmak kolay mı. emek var emek

yanıt0
yanıt0
kazım:

millete askari ücret le çalışma gençleri yönlendirme projesinin aktörlerine milyonlar

7
1
yanıtYanıtla
Ece:

Reklamı verenin ürününün satışı artıyor üstüne verdiği paranın da büyük kısmını vergiden düşüyor. Alan çok değerli muhteşem insan da zaten zenginleşiyor. Kazık o ürünü alanda kalıyor. Bu insanları takip ettiğiniz için izlemeyi tercih ettiğiniz için o insanlar zenginleşiyor. Kimseye neden aramayın suçlu bu insanları gökleri çıkaranların .

5
2
yanıtYanıtla
aa:

ne zor ıs degılmı. ahıretınde reklamını yapsana cok ıyı para verırler.

4
1
yanıtYanıtla
sulo:

medarı iftarımız nazar etmeyin ne olur çalışın sizinde olur. .

1
3
yanıtYanıtla
Gor:

Reçel filminde oynarsa iyi satar.

2
1
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Güzel kız Nazar değmesin Umarım hiç kendini bozmadan böyle devam eder geleceği güzel

0
3
yanıtYanıtla
Abuzerrr:

Ulan şu tursili hiç sevmiyorum ne itici adam soğuk nevale bastı bacak kızım git uzun birini bul hep yer elması seviyorsun

2
0
yanıtYanıtla
Türk:

Neden bizim dudaklarımız ucukluyor.parayı alan onlar.bence her reklam oyuncusuna asgari ücret kadar miktar verilsin.yine adil olmaz ayda 100 reklam çekerler.vitesten çıktık bence

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title