Haberler

Güvenlik Şefi Serdar Kılıç, Fenerbahçe Kafilesinin Hayatını Kurtardı

Güncelleme:

Fenerbahçe Güvenlik Şefi Serdar Kılıç, otobüs şoförünün vurulmasının ardından frene basarak otobüsün viyadükten şarampole uçmasını engelledi.

Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, takım otobüsünün uğradığı silahlı saldırının ardından yaşananları aktardı. Çetinkaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İNANILMAZ KAN AKIYORDU"

"Herkes mutlu şekilde stattan çıkıp ilerlerken büyük bir gürültüyle sol taraftan cam patladı. Güvenlik arkadaşımıza kemaraman arkadaşımıza cam parçaları isabet etti. Biz otobüsü durdurduk. Şoför vuruldu. Serdar Kılıç frene bastı. Otobüsü durdurdu. Hemen doktorumuz kendisine müdahale etti. İnanılmaz bir kan akıyordu. Ağzından burnundan kan geliyor.

"BÖYLE REZALET OLAMAZ"

Hemen polis aracıyla hastaneye götürdüler. Allah yardımcısı olsun. Böyle bir rezalet olamaz. Nerelerde maç yaptık, yurtdışında en zorlu şartlarda maç yaptık. Şoktayım."

GÜVENLİK ŞEFİ FENERBAHÇE KAFİLESİNİ KURTARDI

Fenerbahçe Güvenlik Şefi Serdar Kılıç da yaptığı açıklamada, şoförün vurulma anını görür görmez frene bastığını eğer bunu yapmasaydı otobüsün viyadükten şarampole doğru uçacağını söyledi.

İlgili Haberler
Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (81)

Fırat44:

Onlar hak etmedikleri kupayı TRABZON''a vermedikçe bu olayların bence devamı gelir. . . kimse feneri korumasın. Onlar bu olayları hakkediyor.

8
32
yanıtYanıtla
ANKARALI:

FAŞİST KARADENİZLİLER

8
23
yanıtYanıtla
DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA BARİ:

Bu olayda hep Trabzonspor tarafını suçlayanlar neden fenerbahçe yönetimini hiç eleştir miyor? Özellikle Aziz Yıldırım ve saz ekibini. . Uefa bile şikeden dolay Avrupa Kupalarından men etmiş. . Hala biz şike yapmadık diyyorsunuz ulan şeref haysiyet gurur sahibi olsanız adam gibi mertçe şike aldığınız kupayı geri iade ederdiniz ve olaylar buraya kadar gelmezdi. Bir beşiktaş kadar olamadınız.

5
21
yanıtYanıtla
GÜNAHLARIN TAKIMI ŞİKEBAHÇE:

Bu olayların baş sorumlusu Aziz Yıldırım ve şikebahçe yönetimidir. Futbolu buralara getiren tek isim mafya bozuntusu Aziz Yıldırımdır hakemleri tehdit edip hakem odalarını basıp medyayı arkasına alıp hak yerseniz olacaklara katlanırsınız

2
23
yanıtYanıtla
ÜmitmobilWeb@haberler.com:

Kürtlere barbar diyorlar ama bunlar barbar

13
9
yanıtYanıtla
FB1907Mobil-IOS:

Yaziklar olsun Trabzonlular benim bundan sonra kan dusmanimdir Ben Afyon Karahisarliyim Meydan okuyom

8
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ulan futbolun da içine ettiniz be yazıklar olsun

14
5
yanıtYanıtla
CumhurmobilWeb@haberler.com:

Hiç bir Karadenizli in bu olayı yapacagını sanmıyorum bunun arkasında fanatikte yok Karadeniz insanı sinirlidir ama bu olayı yapmaz

11
7
yanıtYanıtla
özgürmobilWeb@haberler.com:

İşid zihniyetli caniler

12
6
yanıtYanıtla
çarşımobilWeb@haberler.com:

Bir de özel güvenlikler kalksın diyorlar kaç kişinin hayatını kurtarmış kahraman özel güvenlik.

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title