Haberler

Gürün'de Üniversite Öğrencilerine Uyum Eğitimi

Cumhuriyet Üniversitesi Gürün Meslek Yüksekokulu tarafından okula yeni başlayan öğrencilere oryantasyon eğitimi verildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Gürün Meslek Yüksekokulu tarafından okula yeni başlayan öğrencilere oryantasyon eğitimi verildi.

Okulun toplantı salonunda verilen eğitime, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hidayet Takçı, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Sivas ve Gürün hakkında yapılan tanıtım sunumlarının ardından konuşan Kaymakam Aytemür, öğrencilere Gürün'ü kendi memleketleri gibi görmeleri gerektiğini tavsiye etti.

Belediye Başkanı Çiftçi de "Değerli öğrenciler, her biriniz vatana, millete hayırlı bir insan olmak, kendini en güzel şekilde yetiştirerek gelecekte ülkemizin gidişatına yön vermek ve başarılarıyla ülkemizi daha aydınlık günlere taşımak için buradasınız. Tercihlerinizde Gürün'ü seçtiğiniz ve ilçemize gelerek bizleri mutlu ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere oryantasyon eğitimi verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Osman Boyraz Ak Parti Gürün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title