Haberler

Günlerdir kolunda bandaj olan Müge Anlı, nedenini anlattı: Konuklardan Zeynep Ergül çekince bileğim çıktı

Güncelleme:

Birkaç gündür bileğinde sargıyla program sunan Müge Anlı'ya ne olduğu ortaya çıktı. Kolunda bandaj bulunan Anlı, "Bir ara Zeynep Ergül vardı. O bayılırken kolumdan çekince bileğim çıkmış" ifadelerini kullandı.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında program sunan Müge Anlı'nın birkaç gündür bileğine bandaj taktığı izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Merak edilen konuyla ilgili konuşan Anlı, bileğindeki sorunun aylar öncesine dayandığını söyledi.

"ZEYNEP BAYILIRKEN KOLUMU TUTUNCA BİLEĞİM ÇIKTI"

Canlı yayında koluyla ilgili açıklama yapan Müge Anlı, "Bizim bir tane Zeynep Ergül vardı bir kere gelip bana sarılmıştı. Bayılan insan kendini kaybeder, bu da bayılacağım diye benim kolumdan çekti. O günden beri ne yapsam bileğim gitti. Şimdi en ufacık bir şey de bileğim çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Günlerdir koluna bandaj takan Müge Anlı'ya ne olduğunu ortaya çıktı

ZEYNEP ERGÜL NEDEN PROGRAMA KATILDI?

Gaziantep'te, 2017 yılında Arıl Mahallesi'nde, Mehmet Muharrem Elbay ve arazi ortaklığı olan emekli imam Cahit Ergül arasında anlaşmazlık nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ergül ve akrabaları, Elbay'ı öldürdü. Olayın ardından geçen sürede soruşturma başlatan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Elbay'ın son konuştuğu kişileri teknik ve fiziki takibe aldı. Müge Anlı'nın 27 Aralık 2019 tarihli yayınında, tutuklu Zeynep Ergül'ün akrabası Hatice Ergül canlı yayında her şeyi itiraf etti.

Günlerdir koluna bandaj takan Müge Anlı'ya ne olduğunu ortaya çıktı

Zeynep Ergül'ün anlattıkları ise Müge Anlı'nın programına damga vururken konuşması ve davranışlarıyla sosyal medyada da kısa sürede fenomen haline geldi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Müge Anlı Atv Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (2)

Çınar Saraç:

Bu kadın kaç ay oldu hapishanede, eyyyyy Müge anlık kaç aydır kokunda sıkıntı yoktu resmen güldürdün beni alakası yok var ya

26
27
yanıtYanıtla
bekir yapici:

olmaz demeyelim benim kardesiminde gencken benzer sekilde omuz kemigi cikmisti simdilerde 50 yasinda ve en ufak bir zorlamada omuz cikiyor artik alismis aci agri hissetmiyor aninda kendi yerine oturtuyor.

yanıt21
yanıt9
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title