Haberler

Güngören Belediyesinden Öğrencilere Yaz Okulu... - Okulda, İlköğretim Öğrencilerinin Bilgisayar, Satranç Ve Müzik Gibi Becerilerinin Geliştirilmesi Amaçlanıyor

Güngören Belediyesince, ilköğretim öğrencilerine yönelik yaz okulu düzenlendi.

Güngören Belediyesince, ilköğretim öğrencilerine yönelik yaz okulu düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Güneştepe ve Haznedar bilgi evlerinde başlayan yaz okullarında, müzikli oyun ve okuma kulübünün yanı sıra, resim, koro ve solo çalışmalarından oluşan müzik eğitimi, halk oyunları, edebiyat, bilgisayar, tarih, coğrafya, terapi, kişisel gelişim, fen, matematik, satranç ve okuma kulüplerinden oluşan branşların yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, yaz okulu faaliyetlerine düzenli katılan öğrencilere, her hafta Miniatürk, İstanbul Boğazı, Darıca Hayvanat Bahçesi, Sultanahmet, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı ve çeşitli müzeleri kapsayan kentin tarihi ve doğal yerlerinin gezdirileceği, yaz okulunun bitiminde de öğrenci ve ailelerinin katılacağı bir piknik düzenleneceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title