Haberler

Yunanistan unsurları tarafından geri itilen kaçak göçmenler kurtarıldı

Güncelleme:

İZMİR'in Menderes, Karaburun, Foça ve Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 208 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Karaburun ve Dikili açıklarında ise yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 184 göçmen ile 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi de yakalandı.

İZMİR'in Menderes, Karaburun, Foça ve Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 208 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Karaburun ve Dikili açıklarında ise yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 184 göçmen ile 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi de yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, dün gece saatlerinde Menderes, Karaburun, Foça ve Çeşme ilçesi açıklarında farklı noktalarda lastik botlarda kaçak göçmenlerin olduğu bilgisi üzerine bölgeye harekete etti. Ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 4 ilçede toplamda 208 kaçak göçmeni karaya çıkardı. Karaburun ve Dikili açıklarında da yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik botlardaki, 184 kaçak göçmen ile göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen 1 şüpheli yakalandı. Kaçak göçmenler işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Karaburun Göçmen Dikili Çeşme Foça Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title