Haberler

Yüksekova'da Yolcu Bekleme Durakları Yapıldı

Yüksekova ilçesinde, vatandaşların toplu taşıma araçlarını daha rahat kullanabilmesi için 6 yeni yolcu bekleme durağı yapıldı.

Yüksekova ilçesinde, vatandaşların toplu taşıma araçlarını daha rahat kullanabilmesi için 6 yeni yolcu bekleme durağı yapıldı.

Yüksekova Belediyesi Trafik Komisyonu, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Trafik Denetleme Büro Amirliğinin ilçedeki toplu taşıma araçlarının trafik sorununa çözüm bulma çalışmaları sürüyor.

Çalışma kapsamında ilçe merkezinde yolcuların araçlara bineceği yerler belirlenerek, 6 yeni yolcu bekleme durağı yapıldı. Yüksekova Belediyesi Trafik Komisyonu yetkilisi Erol Aydın, önceden belirlenerek dubalarla sınırı çizilen yerlere durak yaptıklarını söyledi. Duraklara banklar yerleştirildiğini de belirten Aydın, "Banklarımızın renklerini bile vatandaşlarımızın kendilerini rahat hissedeceği şekilde belirledik. Artık rahat bir şekilde yağışlı ya da çok güneşli günlerde vatandaşlarımız binecekleri servisleri bekleyebilecekler. Emeği geçen tüm arkadaşlara ve duyarlı esnafımıza sonsuz teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Erol Aydın Yüksekova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title