Haberler

Yoğun bakımda yatan yaşlı kadına işkence yapıp video çektiler! Paraları saçarken söylediği sözler infial yarattı

Güncelleme:

Yoğun bakımda yatan yaşlı bir kadına sağlık çalışanları tarafından yapılan iğrençlikler sosyal medyada infial yarattı. Özel bir hastanede çekildiği iddia edilen videoda, yaşlı kadının yüzüne para saçan erkek bir sağlıkçının "Bu paraları sana niye veriyorum biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar böbreğine karşılık. Sağ böbreğine yetmez mi bu paralar?" dediği duyuluyor.

İnternete düşen bir videoda, özel bir hastanede çalıştığı iddia edilen erkek sağlık görevlisinin yoğun bakımda yatan yaşlı bir kadına işkence yaptığı görüntüler yer aldı.

"PARALARI NEDEN ATIYORUM BİLİYOR MUSUN, SAĞ BÖBREĞİNİ ALACAĞIM"

Elindeki kağıt paraları yatakta yatan kadının yüzüne saçan sağlık görevlisi, "Alsana kız paraları. Yapıştır. İki milyon dolar bırakıyorum, yarın dört milyon dolar olarak geri alacağım. Anlaştık mı? Paralar... paralar. Bu paraları sana niye veriyorum biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar böbreğine karşılık. Sağ böbreğine yetmez mi bu paralar?" ifadesini kullanıyor.

VİDEOYU KAYDEDEN KADIN DA DİĞER ÇALIŞANA AKIL VERDİ

O esnada görüntüleri kaydeden kadın çalışan ise "Küfür etsene. 'Al ... sok bu paraları böbreğini satacağım' desene" diyerek diğer çalışana akıl veriyor.

HENÜZ RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Sosyal medyada onlarca kişi tarafından paylaşılan görüntüler büyük tepki çekerken, vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti. Video infial yaratmasına rağmen resmi makamlardan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (16)

emmi:

sağlıkta şiddet yasası varda hastalara şiddetten neden hiç bahsetmiyor sayın bakan! Her hastaneye gittiğimde hem şiddete hemde psikolojik baskıya hastaların nasıl maruz kaldığını görüyorum!

341
21
yanıtYanıtla
Necati Türk:

Yoğun bakım ve ameliyat odalarına şeffaf olması için kamera koyulması gerekir hasta yakını bu kameralardan hastasını izlemeli canlı olarak

286
16
yanıtYanıtla
hsn src:

Bu haberi her okuyan mutlaka bir empati kurup, ailesinden birini o kadının yerine koymuştur. Bu görevlilerde keşke yatan hastanın yerine kendi sevdiklerinide koysalar, eminim böyle ciddiyetsizlikler ortaya çıkmazdı.

245
2
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Hani " giderlerse gitsinleeerr " demişlerdi ya . Gidenler gitti de , kalanlarda maalesef bunlar . Buyrun , güle güle kullanın .

163
33
yanıtYanıtla
Fatihan:

Senin sorunun ne biliyormusun...zihniyet körlüğüne bağlı akıl tutulması...

yanıt14
yanıt28
Ülkü Bozkurt:

bunlar işten atılmalı ve asla geri dönmemeli bunlara asla bir daha sağlık kurumuna verilmemeli.. inşallah gereğini yaparlar..

139
1
yanıtYanıtla
pederpan:

devlet hastanesinde akşam acillere de bir baksınlar neler oluyo. kim uyuyo kim çalışıyor bakılsın. sayın bakan sağlık çalışanları tamamda hasta hakları yok mu? neden işlemiyo

132
8
yanıtYanıtla
Halit:

yoğun bakım kamera kayıtlara hasta yakınlarına ulaşma hakkı verilmeli orası kapalı kutu demekki o kadar yapmışlardi artık arsızlaşıp hakları unuttular ama mevlam bunu göstertti

117
4
yanıtYanıtla
Emin Urhan:

Vicdansızlık yapma bu ülkede ameleler bile acil personeli kadar çalışmıyor

yanıt6
yanıt33
Sanane Adımdan :

şimdi bu kadının oğlu kızı gelse dövse sövse bunlara nolucak kim suçlu böyle olucaksa defolup gitsinler zaten ülkeden abi şu hale bak bide ağlarlar işten atılınca haklıymış gibi

114
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title