Haberler

Yerli Canavar Gökhan Saki

Güncelleme:

16 Mart'ta Londra'da 3. UFC maçına çıkıyor. Saparbek Safarov ile yapacağı karşılaşma için Hollanda'da antrenmanlarına tüm hızıyla devam ediyor!

Ülkemiz bayrağını uluslararası dövüş arenalarında gururla taşıyan Monster Energy sporcusu "Yerli Canavar" Gökhan Saki 8 Ekim 1983, Schiedam, Hollanda doğumlu ve Rotterdam'da yaşıyor. Babası Kars'ın Selim ilçesine bağlı Gelinalan köyünden olan Saki, Türkiye ve Hollanda vatandaşı.

Dünya Kick Boks Şampiyonu olarak elde ettiği büyük başarılarla ülkemizi gururlandıran Gökhan Saki, Hollanda'da Golden Glory Gym takımında yıldızlaştı, 2 kez Hollanda ve Avrupa Muay Thai şampiyonu, 2008'de düzenlenen K-1 Dünya GP 2008 şampiyonu olan Saki, 2010 K-1 Grand Prix şampiyonasında Türkiye'yi temsil etmiş ve muhteşem performansıyla izleyicilerin takdirini kazanmıştı. Gökhan Saki, yaptığı toplam 100 maçtan 59'u nakavt olmak üzere 83 tanesini kazanarak, 1 beraberlik ve 16 yenilgi yaşadı.

Karma Dövüş Sanatları'nın (MMA) en büyük organizasyonu olan Ultimate Champion Ships (UFC) ile 2017'de yaptığı kontratla UFC'ye geçti. Eylül 2017'de UFC'de ilk maçında Brezilyalı rakibi Luis Henrique de Silva'yı ilk raundda nakavt ederek turnuvaya büyük bir giriş yaptı ve ülkemizde de büyük heyecan yarattı. Orta siklette mücadele etmesine rağmen ağır siklet dövüşçülerine karşı kazandığı zaferler nedeniyle dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dövüşçüleri listesine girmeyi başardı.

Yerli Canavar Mart'ta Londra'yı sallamaya gidiyor. 16 Mart Cumartesi günü Londra O2 Arena'da gerçekleşecek 3. UFC karşılaşmasında kafeste Saparbek Safarov'la karşılaşacak olan Monster Energy sporcusu Yerli Canavar, zamanının tamamını yoğun antrenman programıyla dev karşılaşmaya hazırlanarak geçiriyor. Gökhan'ın UFC'de 1 galibiyet 2 yenilgi, Safarov'un ise 2 yenilgisi var.Dünya'nın merakla beklediği karşılaşma için 16 Mart'ta kalplerimiz O2 Arena kafesinde Gökhan için atacak!

Dünyada Hollanda başta olmak üzere bir çok ülke Gökhan Saki'nin kendi ülkeleri adına ringlere çıkması için girişimlerde bulunmuş, ancak Saki Türkiye dışında bir ülkenin bayrağını taşıma teklifini reddetmişti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adebayo Akinfenwa Gökhan Saki Hollanda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title