Haberler

Yerinde Hizmet İlkesine Bir Örnek Daha

Güncelleme:

TOKİ bölgesi sohbet ve çay evi hayırlı olsun.

Mahalle halkı istedi biz de yaptık…

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ Bölgesinde her türlü donanımı ile tamamlanan Kültür, Nikâh ve Sergi Salonu Tesislerinin halkın yoğun katılımı ile hizmete açıldığını söyledi.

Açılışa emeklilerin yoğun ilgisi

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, Melikgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Sabancı, Mahalle muhtarları ile bölge halkının özelikle emeklilerin yoğun ilgi gösterdiği Sohbet Ve çay evi salonun açılışında Başkan Memduh Büyükkılıç, yapılan tesisin bir kompleks tesis olduğunu içerisinde sergi salonu, Meslek Edindirme Kurs merkezi ve dershaneleri, Kayseri Mutfağı, fitnes spor salonu, bilgisayar odası, okuma ders çalışma salonları gibi bir çok farklı birimi içerisinde barındırdığını söyledi.

Dede ile torun aynı zamanda aynı mekânda beraberce

Toki Demokrasi mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk kreşi ile okulları gezen ve açılışa katılan,vatandaşlarla sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç "TOKİ Bölgesi Demokrasi Mahallesinde yapımı tamamlanan üstü kapalı semt Pazar yeri ile çevre halkın büyük bir ihtiyacını karşıladık. Pazar yeri açılışında yine bölge halkı belediyemizden sosyal ve spor tesisleri istemişlerdi. Bizde bu tesisi inşa ettik. Şu anda hizmet veriyor. Bugün Sohbet ve Çay salonunu hizmete açtık. Bölge halkında emekli olan, yaşlılarımız bu merkezde bir araya gelerek sohbet edecek, çaylarını yudumlayacak, dergi ve gazeteleri okuyacak isterse de televizyon seyredebilecek. Aynı zamanda torunları da yan oda da bilgisayar odasında derslerini yapabilecek. Yani dede ile torun aynı zamanda aynı mekânda beraber vakit geçirebilecek" dedi.

TOKİ Bölgesinde yerinde hizmet ilkesi

Başkan Memduh Büyükkılıç, TOKİ Bölgesinin barındırdığı nüfus ve sosyal ile mesken yapıları ile adeta uydu bir kent olduğunu bu neden ile çarşısı, pazaryeri, sosyal ve kültür tesis ve salonları ile yerinde hizmet verilen bölgeler arasında yer aldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Memduh Büyükkılıç Mustafa Dikmen Melikgazi Toki Güncel Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak?
Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title