Haberler

Yenişehir Halinde Taze Ürün Kavgası: 1 Ölü 6 Yaralı

Bursa'nın Yenişehir İlçesindeki Yaş Sebze ve Meyve Halinde İki Grup Arasında Çıkan Silahlı ve Sopalı Kavgada 1 Kişi Öldü, 6 Kişi Yaralandı.

Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki yaş sebze ve meyve halinde iki grup arasında çıkan silahlı ve sopalı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Yenişehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde, çiftçinin getirdiği ürünleri almak için tartışan grup, tartışmasının kavgaya dönüşmesi üzerine birbirlerine taş, sopa, demir çubuk ve silahlarla saldırdı. Yaşanan arbedede 6 kişi yaralanırken, kimliği açıklanmayan bir kadın hayatını kaybetti. İznik, İnegöl ve Yenişehir'deki 112 acil ekipleri, yaralıları ambulanslarla Bursa'daki hastanelere sevk etti.

Olayın ardından Yenişehir Kaymakamlığınca bir kriz masası oluşturulurken, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden çevik kuvvet, olay yeri inceleme ve asayiş ekipleri ile jandarmadan komando timi bölgeye sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

(HS-İHS) 20.06.2008 22:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title