Haberler

Yazar Bestami Yazgan Liseli Gençlerle Buluştu

Çocuk Edebiyatı Yazarı ve Şair Bestami Yazgan, "Kitap Okuyan Başarılı Çocuklar" konulu söyleşi ve imza günü etkinliğinde öğrencilerle buluştu.

Çocuk Edebiyatı Yazarı ve Şair Bestami Yazgan, "Kitap Okuyan Başarılı Çocuklar" konulu söyleşi ve imza günü etkinliğinde öğrencilerle buluştu.

Yazgan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organizasyonunda, "Okul Destek Projesi" kapsamında Gebeli Mahallesi'ndeki çınar altında lise öğrencileriyle bir araya geldi.

Yazgan, burada yaptığı açıklamada, gönüllerin kitaplarla buluşturulması gerektiğini belirtti.

Devletin eğitimde her imkanı sunduğunu, güzel okullar yaptırdığını ifade eden Yazgan, "Çok kıymetli öğretmenlerimiz var, okullar açıldığında sıraların üzerinde ders kitapları hazır. Öğrencilerimizde değerimizin farkına vararak çalışması ve başarılı olmasını arzuluyoruz. Gençlerimize her zaman güveniyoruz. Bu gün öğrencilerimizle bu tarihi çınar altında bir arada olmaktan mutluyum." dedi.

Yazgan, konuşmanın ardından öğrencilere kitaplarını imzaladı.

Etkinliğe Vali Ömer Faruk Coşkun, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mücahit Çelik, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ahmet Altunkaynak ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bestami Yazgan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title