Haberler

Veteriner'in Evde Cesedi Bulundu

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, 42 yaşındaki veteriner Mustafa Fırat İlkılınç evinde ölü bulundu.

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, 42 yaşındaki veteriner Mustafa Fırat İlkılınç evinde ölü bulundu. İlk belirlemelere göre intihar ettiği tespit edilen İlkılınç'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İlçeye bağlı Ören yolu Eğitimciler sitesi A Blok numara 11'de oturan Veteriner Mustafa Fırat İlkılınç'ın, saat 17.30 sıralarında evine gelen yakınları cesediyle karşılaştı. Durum polise bildirildi. Olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemede, İlkılınç'ın, içine eter döktüğü poşeti başına bağlayarak hayatına son verdiği tespit edildi. Evde ayrıca bir intihar notu bulunduğu belirtildi. İntihar notunun içeriği hakkında ise bilgi verilmedi. İlkılınç'ın kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için cesedi otopsiye Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mustafa Fırat İlkılınç'ın bir süredir çalışmadığı ve iş bulamadığı öğrenildi. İlkılınç'ın cenazesinin otopsinin ardından Edremit'e bağlı Altınoluk Beldesi'nde toprağa verileceği ifade edildi. - Balıkesir / Burhaniye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Mustafa Fırat Burhaniye Balıkesir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title