Haberler

Vekiller Eyüplülerl​e Buluştu

Güncelleme:

Muhalefet Partileri Ak Parti'den Ders Çıkarmalı

Ak Parti 2. Bölge Milletvekilleri seçim sonrası Eyüplülerle bir araya geldi. Eyüp Belediyesi Rami Bir Nefes Parkı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli toplantıda, vekiller sadece seçimde değil seçimden sonra da her zaman Eyüplülerin yanında olacaklarını söyledi. Toplantıya Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan, 2. Bölge Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Hüseyin Bürge, Sevim Savaşer, Ahmet Haldun Ertok, Ahmet Baha Öğütken ve Türkan Dağoğlu katıldı.

Ayrıca 2. Bölge milletvekili adayı olan Ahmet Hamdi Çamlı ve Üzeyir İlbak da toplantıya katılanlar arasındaydı.

Toplantını açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Seçkin Turan yaptı… Turan, hedeflerinin daha da profesyonelleşerek hedeflerini daha da ileriye taşımak olduğunu açıkladı. Turan sözlerini şöyle sürdü:

"

Seçimden önce ve seçimden sonra bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Katkılarından dolayı Eyüp Belediye Başkanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum. Eyüp'te genel seçimlerde çok güzel bir başarı yakaladık. Her seçimde bir öncekine göre çok daha iyi sonuçlar alıyoruz… Bu başarı Eyüp teşkilatının birlik ve beraberliğimizin göstergesidir. Bu gösterge seçimlere yansıdı… Bundan sonraki süreçte çalışmalarımızı, artırarak, yeni projelerimizi hayata geçirerek devam ettireceğiz."

Toplantıda bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da, seçim sonuçlarının tüm yurda, Eyüp'e hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Başkan Kavuncu şöyle konuştu: "Zorlu bir maraton vardı ve bizler bu maratonun birer koşucusu olduk…

Ülkemiz adına da güzel neticeler aldık. Önümüzde yeni bir süreç başlıyor ve bu süreçte hedeflerimiz var. Hedefimizi daha da büyüterek ve çıtayı biraz daha yükselterek yolumuza devam edeceğiz. Durmak yok yola devam… Eyüp'teki bütün sorunlarımızı ve beklentilerimizi vekillerimizle hep beraber gördük. Vekillerimizle birlikte buradaki sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. "dedi.

Yemeğe vekiller, kendilerini destekleyen Eyüplülere tek tek teşekkür etti.

Toplantıda Genel Başkan Yardımcısı ve 2. Bölge Milletvekili Ekrem Erdem, Ak Parti olarak hedeflerinin 2023 olduğunu belirterek toplantıya katılanlara teşekkür etti. Erdem, "Artık hayatımızda yeni bir dönem başlıyor. Bugüne kadar birçok seçimler yaşadık ama bu seçim bizden sonra gelenlerde ayrı bir iz bırakacak. Dünya açısından da ayrı bir şekilde değerlendirildi. Biz göreve bir geldik pir geldik… Çünkü biz partimizi de kurumsallaştırıyoruz. Kişileri aşan bir geleneği olan bir parti oluşturduk.

Genç vekillimiz var. Neden, bizden sonra da bu işi devam ettirsin diye… Ustalık biraz da yetiştirdiklerinizle anlam kazanır. Biz de bunun gayreti içindeyiz. Her seçimde bir önceki seçime göre başarımızı arttırarak devam ettiriyoruz. Çünkü ustamızın ustalığına güveniyoruz. Bu seçimin tüm partilere verdiği mesaj şudur: CHP her probleme bir vaatle yaklaştı… Milletimiz gördü bizim vaatlere karnımız tok… dedi. Vaatlere karnımız tok biz iş yapanları biliyoruz. Güven çok önemli… Bu toplum bizlere güvendi ve Ak Parti'yi bir adım daha da ileriye taşıdı.

Ak Parti'nin hizmetleri ve yaptıklarına güvendi. Biz hizmet yaptık ve zulmetmedik. Biz vaatlerimizi ve hizmetlerimizi hayata geçirdik. Biz buralara çok çalışarak geldik. Durmak yok yola devam… Muhalefet partileri bizden ders çıkarmalı. Bu seçimi kazananlar vekiller değil emeği olanlardır… Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title