Haberler

Üvey Baba, Kızını Tacizden Tutuklandı

Güncelleme:

Bartın'ın Kozcağız Beldesi'nde 45 yaşındaki Ö.D., 15 yaşındaki üvey kızının şikayeti üzerine taciz suçlamasıyla tutuklandı.

Bartın'ın Kozcağız Beldesi'nde 45 yaşındaki Ö.D., üvey kızı 15 yaşındaki A.G.'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

JANDARMAYA ŞİKAYET ETTİ

Kozcağız'da oturan A.G., jandarmaya başvurarak üvey babasının kendisine elle tacizde bulunduğunu ileri sürdü. Kızın şikayeti üzerine Ö.D., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

"SAÇINI OKŞAYIP, ALNINDAN ÖPTÜM"

Suçlamayı kabul etmeyen Ö.D., kötü bir niyetinin olmadığını, üvey kızının sadece saçını okşayıp alnından öptüğünü ileri sürdü.

MAHKEMECE TUTUKLANDI

Sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Ö.D., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kozcağız Beldesi Bartın 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Sevil:

PEKİ VURALİM ÖLDÜRELİM AMA YA İFTİRAYSA. . KİZ VE ANASİ ADAMDAN KURTULMAK İSTİYORSA. BELKİ KADİNİN BAŞKASİNDA GÖZÜ VARSA. . . . . HEMEN ÖLDÜRÜYORUZ. . Bİ DURUN. . . BÖYLE OLMAZ. . .

39
1
yanıtYanıtla
Dr:

Sevil hemen karar vermiyorlar psikolog ve uzmanlara birlikte sorgulanıyorlar. yani bir ifade ile bu isler olmuyor, tacize uğrayan cocuk , psikolog , sosyal hizmetler uzmanı ve cocuk sorguları konusunda uzmanlaşmış bir kadro ile yapılıyor. bu isin ölçüleri var . Basit gibi gözüküyor, değil.

yanıt2
yanıt0
osman numan:

Burada Yargı çok hızlı davranmalı. . Anında Karı koca ilişkisi incelenmeli. . Çocuk 1-2 gün içinde uzman psiloglara test ettirilmeli. . Kimin Haklı olduğu 1-2 gün içinde sonuçlanmalı. Ya adam haklıysa uğradığı iftira ne olacak. Çocuk haklıysada hemen ispat edilmeli. .

yanıt0
yanıt0
MİSAFİR:

BU PİSLİK AKP NİN OLDUĞU YERDE HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞI PİSLİĞİ DÜNYA DUYUYOR SONUÇ CAHİLLİKTEN

18
12
yanıtYanıtla
ESKİ CHP''Lİ:

HER OLUMSUZ HABERDE AKP DİYE DİYE BENİ DİĞER TÜM PARTİLERDEN NEFRET ETTİRDİNİZ!! ESKİ BİR CHP''Lİ OLARAK YEMİN EDERİM Kİ AKP''DEN BAŞKA HİÇBİR YERE OY ATMAM !!!! TÜM DÜNYADA OLUMSUZ OLAYLAR YAŞANIYOR, HER OLUMSUZLUKTAN TAMAMEN İKTİDAR MI SORUMLU? YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ İNSANLARA !!!!!

yanıt10
yanıt7
KARTAL:

HEYYYYY MİSAFİR MİSAFİRLİGİNİ BİL SENİN İÇİN PİSLİKLERLEN DOLUSA EV SAİBİNİN SUÇU NE SENİN GİBİLERE EGİTİM SARTTTTTT. . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt3
yanıt4
KÜRDO:

Tüm ahlaksızlıklar batıda

9
19
yanıtYanıtla
sosyolog:

öyle bi zamandayızki artık bi yetişkin bi kızla muhabbet etmeye korkar oldu delil yokken bile ceza veriliyor yani ortam iftirayada açık özelikle öğretmnlerin işi zor notmu kırdı arkasınımı kıskandı hemen atar iftirayı

26
0
yanıtYanıtla
ENSARCILARA:

YİNE DİNDAR BİR BÖLGE

14
10
yanıtYanıtla
KARTAL:

HİÇÇÇÇÇÇ ÜZÜLME ÜVEY BABA İÇERDEDE SENİN SAÇINI OKSAYIP ALNINDAN ÖPECEKLER HADİİİİİ İYİSİNNNNNNN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title