Haberler

United Colors Of Benetton'dan Milano Moda Haftası'na Özel Sergi:

Güncelleme:

United Colors of Benetton, "İlkbahar-Yaz 18" koleksiyonunu, Milano Moda haftasıyla eşzamanlı olarak tanıttı. Renklerin öyküsünün anlatıldığı "Her Yerde Renk Var" sergisi, 24-28 Eylül tarihleri ​​arasında Triennale Tasarım Müzesi'nde gerçekleştiriliyor.

Küratörlüğünü Benetton'un iletişim ve araştırma merkezi Fabrica'nın üstlendiği serginin süprizi ise Günlük şıklığı İtalyan stiliyle yorumlayan ve birbiriyle uyumlu değiştirilebilir kombin seçenekleri sunan Benetton "İlkbahar – Yaz 18" koleksiyonunun, ziyaretçi rolüne girmiş oyuncuların üzerinde de görülebilmesiydi.

Sam Baron'un liderliğindeki Fabrica tasarımcılarından oluşan ekibin küratörlüğünü yaptığı sergide; 20 yılı aşkın süredir Fabrica bünyesinde tasarlanan interaktif enstalasyonlar, videolar, posterler, müzikler, fotoğraflar, illüstrasyonlar, objeler ve performanslar yer alıyor. Benetton, Fabrica'nın geniş bir yelpazede editöryal ve yaratıcı tasarımlarının yer aldığı "Her Yerde Renk Var" sergisiyle; tasarım, sanat ve toplumun etkileşim ve diyalog içine girdiği bir alanda sahip olduğu mirası onurlandırıyor.

Sergide; Fabrica'da yetişen sanatçılardan Amerikalı Andy Rementer'in pop art illüstrasyonları, Giorgia Zanellato ve Daniele Bortotto'nun enstalasyonları, Güney Afrikalı fotoğraf sanatçısı Pieter Hugo'nun projesi ve İspanyol Jaime Hayon ile Ukraynalı Anna Kulachek'in grafik çalışmaları yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Benetton Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title