Haberler

Ultra Hafif Taban Teknolojisi ile Mükemmel Konforu Hisset

Güncelleme:

Reebok SubLite "ultra hafif taban teknolojisi" ile koşarken ya da antrenman yaparken size rahatlık ve konfor sunmaya devam ediyor.

Reebok SubLite İlkbahar/ Yaz 2013 koleksiyonundaki modeller, sert ve ağır koşu ayakkabılarının aksine "ultra hafif taban teknolojisi" ile koşarken ya da antrenman yaparken size rahatlık ve konfor sunmaya devam ediyor.

Orta bölümde yer alan destek noktaları, her adımda yatay denge sağlarken, dikişsiz 3DoxFİLM yapısı ayağınızı sarar ve ayağınızı antrenman yaparken ya da koşarken oluşabilecek hasarlara karşı korur.

Nefes alabilen üst yapısı ve her türlü zemine uyum sağlayan "teknolojik ultra hafif tabanı" ile ekstra konfor sunan Reebok SubLite koleksiyonundaki modeller ile koşu ve antrenmanlarınızdan maximum verim alacaksınız!

Reebok SubLite ayakkabı modellerini 164,5 TL'den başlayan fiyatlar ve değişik renk seçenekleri ile tüm Reebok satış noktalarında bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reebok Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title