Haberler

Türkoğlu'nda Akıl Almaz Dolandırıcılık

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesinde Bir Kişi, "Bahçende Papaza Ait Altın Heykel Var" Diyerek Evine Gelen Şahıs Tarafından Dolandırıldı.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde bir kişi, "Bahçende papaza ait altın heykel var" diyerek evine gelen şahıs tarafından dolandırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Türkoğlu ilçesine bağlı Göllühüyük köyünde meydana geldi. İhsan D. isimli şahıs, Hacı Mehmet Gül sahte ismiyle Adnan Ağaoğlu'nun evine gelerek, "Bahçende papaza ait altın heykel var, istersen sana yardımcı olabilirim" dedi. İhsan D., Ağaoğlu'nun teklifi kabul etmesinin ardından, "Sakın dışarı çıkma, hemen geliyorum" diyerek arabasının bagajında bulunan ve topraktan yeni çıkmış süsü verilen 3 adet sahte heykeli Ağaoğlu'na gösterip, sahte heykelleri kendisine teslim etti. Papazla irtibata geçeceğini söyleyen İhsan D., bunun için Ağaoğlu'ndan 160 YTL aldıktan sonra köyden ayrıldı. 1 hafta sonra Ağaoğlu'nu arayan İhsan D., "Papazla görüştüm, heykelin bulunmasından dolayı çok memnun oldu. Şu anda kendisi İsviçre'de. 2007 model Mercedes araçla geliyor ve 10 bin YTL'ye aracı sana verecek" dedi. İhsan D., daha sonra İbrahim Ağaoğlu'nu yeniden arayarak, "Mercedes otomobilin devir işlemleri için acilen 5 bin YTL'ye ihtiyacımız var" dedi. Bunun üzerine Ağaoğlu, belirtilen parayı İhsan D.'nin hesabına havale etti. 1 hafta sonra İbrahim Ağaoğlu'nu yeniden arayan İhsan D., bu sefer de plaka işlemleri için 5 bin YTL'ye ihtiyaçları olduğunu söyledi. Dolandırıldığını anlayan Ağaoğlu, Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na müracaat etti. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede Çankırı'da da buna benzer bir olayın yaşandığını anlayınca, İhsan D.'nin fotoğrafını Ağaoğlu'na gösterdi. İhsan D.'yi teşhis eden Ağaoğlu, şikayetçi oldu.

Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, bu tür dolandırıcılık olaylarının birçok ilde aynı şebeke tarafından yapıldığı bilgisine ulaştı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(ACB-MT-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title