Haberler

Türkiye'nin İlk Kahve Harmanı Yarışması!

Güncelleme:

ULUSLARARASI ZUCHEX Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, 15 Eylül Cumartesi günü "Türk Kahvesinde Yeni Ufuklar" sloganıyla Türkiye'nin ilk kahve harmanı yarışmasına ev sahipliği yapacak.

Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği'nin desteğiyle, Kütahya Porselen'in servis sponsorluğunda organize edilen 1. Kahve Harmanı Yarışması'nda, dünyanın önde gelen kahve markaları, hazırladıkları özel harmanları, duayen isimlerden oluşan jüriye beğendirmeye çalışacak. "Sütlü", "Klasik" ve "Aromalı" olmak üzere üç kategoride düzenlenen yarışmanın finalinde ise ziyaretçiler, dereceye giren harmanları, kahve meydanında tatma şansı bulacak.

Uluslararası Zuchex, dünya genelinde tam 206 ülkeye ürün satışı gerçekleştiren ve 10 milyar doları aşan pazar büyüklüğüne sahip züccaciye sektörünü, 29. kez Tüyap Beylikdüzü'nde buluşturuyor. Yurt içi ve yurt dışından 550 firmanın katıldığı fuarda sofra ve mutfak eşyalarından, elektrikli ev aletlerine, çelik mutfak eşyalarından dekoratif mobilya ve ev aksesuarlarına, ev tekstilinden cam, porselen ve seramiğe, plastik ev gereçlerinden, aydınlatma ve banyo & mutfak aksesuarlarına kadar binlerce tasarım sergileniyor.

Sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren ZUCHEX 2018, sunduğu eşsiz ticaret fırsatları ve yeniliklerin yanı sıra birbirinden özel etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda, Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği'nin (TKKAD) desteğiyle ülkemizde yapılan ilk kahve harmanı yarışması Zuchex 2018'in ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Etkinlikte, Türkiye'nin ünlü kahve firmaları arasında yer alan Arzum, Korkmaz, Goldmaster, Fakir, King ve Sinbo markalarının makineleriyle hazırlanan en iyi harmanlar "Altın Kategori"de yer almak için yarışacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kütahya Porselen Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title