Haberler

Turgutlu'da Un Fabrikasında Patlama

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Bir Un Fabrikasının Buğday Silosunda Gaz Sıkışması Sonucu Meydana Gelen Patlamada Bir İşçi Yaralandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir un fabrikasının buğday silosunda gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada bir işçi yaralandı.

Olay dün gece saat 23:45 sıralarında meydana geldi. İzmir-Ankara E-06 Karayolu üzerindeki Hazal Un Fabrikası'nın buğday silosunda unları paketlemede kullanılan mekanizmada gaz sıkışması sonucu patlama oldu. Olay sırasında fabrika zemin katında olan bir işçi başına tuğla parçalarının düşmesi sonucu ağır yaralandı. Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldıran Tolga Özduman tedavi altına alındı. Olay yerine gelen Turgutlu Kaymakamı Sadettin Kalkan, iş yeri sahibi Muammer Hızal'dan bilgi aldı.

Olayı gören vatandaşlardan biri, "Patlama sonrası fabrikanın zemin katında bulunan çalışanlar yerde yüzükoyun yatıyordu. Patlamanın şiddeti ile fabrika camları onlarca metre uzaklığa sıçradı. Fırlayan camlar ve sert cisimler İzmir -Ankara karayolu üzerindeki arabaların üzerine gelseydi belki bir facia olabilirdi" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İU-ÖA-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title