Haberler

Tuncay Gürel Yoğun Bakımda

Güncelleme:

Türk sinemasında daha önce birçok karaktere hayat veren Tuncay Gürel yoğun bakıma alındı.

Türk sinemasının önemli isimlerinden Tuncay Gürel yoğun bakıma alındı. Çok sayıda film, dizi ve tiyatroda imzası olan ünlü sanatçı kronik obstrüktif akciğer hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu.

BİRÇOK KARAKTERE HAYAT VERDİ

"Tosun Paşa" filmindeki "Küçük Enişte Bekir" ve "Bizimkiler" dizisindeki, "Bakkal Yusuf" karakterleriyle tanınan, çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan 75 yaşındaki Tuncay Gürel'in, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) nedeniyle yaklaşık 1 aydır Ege Üniversitesi Tıp Hastanesi'nde tedavi gördüğü belirtildi.

Gürel'in oğlu Halil Gürel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlık durumu ciddiyetini koruyan babasının yoğun bakım ünitesine alındığını söyledi. Gürel, babasının daha önce astım ve nefes darlığı sıkıntıları yaşadığını kaydetti.

TUNCAY GÜREL KİMDİR?

1960 yılında İzmir’de İtalyan ve Fransa sirklerinde tiyatro gösterisi yaptı. Daha sonra Muammer Karaca Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı.

1989 yılına kadar değişik tiyatro oyunlarında görev aldı. 1989 yılından sonra ilk önce “Bakkal Yusuf” akabinde “Işıklar Sönmeden”, “Doktorlar”, “Bizimkiler” ve en son da “Kezban Yenge” dizisinde başrol oynadı. 45 yılını tiyatroya veren Gürel, birçok tiyatrocu ile çalıştı. 23 Mayıs 2009 günü tiyatro da 45. yılını doldurdu.

Gürel, 1976 yılında çekilen “Tosun Paşa” filminde “Küçük Enişte” karakteri ile hafızalara kazınmıştır.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ege Üniversitesi Tuncay Gürel KOAH Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

osman çakmak:

Allah şifa versin küçük enişte

12
0
yanıtYanıtla
BETÜL TAŞ:

ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN ÇOK ÜZÜLDÜM

10
0
yanıtYanıtla
vatansever:

bırakın küçük enişteyi, o kendi kendini iyi edecek İnşallah...

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title