Haberler

TRT Mizahta Devrime Hazırlanıyor

Güncelleme:

Dizi sektöründe çok konuşulan işlerden sonra aynı başarıyı güldürü programlarıyla yakalamak isteyen TRT, 28 Ş28 Temmuz günü "Güle Güle" adlı programı izleyicilere sunacak

Özellikle dizileriyle dikkat çeken TRT, eğlence-güldürü alanında da iddiasını ortaya koymaya hazırlanıyor. Yıldız isimlerden oluşan bir ekiple, her hafta ekranlarda olacak Güle Güle, gündemden hayata, popülerden eskiye birçok konuyu esprili bir dille ele alacak.

Güle Güle kadrosunda, Erdem Akakçe, Melda Gür, Samet Gürsel, Ali Akdal, Caner Kadayıfçı, Arif Sevimli, Burçin Bildik, Mehtap Bayri, Hayal Garip gibi oyuncuların yanı sıra popüler müziğin genç ve yakışıklı ismi Yusuf Güney de sürpriz isim olarak rol alıyor.

Galibarda Fikir Sanat'ın üstlendiği yapım, içeriğiyle mizahta devrim yapmayı hedefliyor. Program esprileri, oyunculuk kalitesi, güçlü kurguları ile ibreyi her nesilden izleyiciye çevirmek istiyor. Gökhan Tosun, Mutlu Yeşiltepe'ye dört senarist daha eşlik diyor.

Geçen hafta Çırağan Sarayı'nda görkemli bir gala ile tanıtımını gerçekleştiren programın ilk bölüm yayını, Suruç'taki patlamalar nedeniyle 28 Temmuz günü ertelendi.

Yönetmen koltuğunda Miraç Kazancı'nın oturduğu güldürü, her hafta Salı akşamları saat 19.55'te, TRT 1'de yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burçin Bildik Erdem Akakçe Hayal Garip Melda Gür Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title