Haberler

Tekirdağ'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Tekirdağ'da Yağışlı Havanın Etkisiyle Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Genç Kız da Ağır Yaralandı.

Tekirdağ'da yağışlı havanın etkisiyle meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, bir genç kız da ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Tekirdağ-Malkara karayolunun 30. kilometresinde meydana geldi. Güngör Duran (39) yönetimindeki 34 UZ 810 plakalı kapalı kasa kamyonet, sürücünün ıslak zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçip, Faruk Çakır yönetimindeki 34 TK 8133 plakalı kamyonetle çarpıştı. Hurdaya dönen araçların sürücüleri araç içerisinde sıkışarak hayatlarını kaybetti. Sürücü Faruk Çakır ile aynı kamyonette yolcu olarak bulunan Nalan Sarın (27) ise ağır yaralandı.

Sağlık, polis ve jandarma ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarılan genç kadın, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyonetlerde sıkışarak hayatlarını kaybeden sürücüler de, Tekirdağ Belediyesi itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından araçlardan çıkarıldı.

Özel bir şarküteri firmasında şoför olarak çalışan Güngör Duran'ın uzun süredir şoförlük yaptığı ve evli olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen bir iş arkadaşı, Duran'ın çok usta bir şoför olduğunu ve gördüklerine inanamadığını söyledi. Kazadan yaralı olarak kurtulan Nalan Sarın'ın ailesi ise hurda haline gelen araçları gördüklerinde şok geçirdi. Kızlarının ağır yaralı olduğunu öğrenen aile, telaşla hastaneye koştu.

Sürücülerin cenazeleri Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(EÖ-CİN-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title