Haberler

TBMM Komisyonlarında Boş Dört Üyeliği DSP Aldı

TBMM Genel Kurulu'nda Meclis'te grubu olmayan ve bağımsız milletvekillerine dört komisyonlarda tanınan birer üyeliğe DSP'li milletvekilleri seçildi

TBMM Genel Kurulu'nda Meclis'te grubu olmayan ve bağımsız milletvekillerine dört komisyonlarda tanınan birer üyeliğe DSP'li milletvekilleri seçildi.

TBMM Genel Kurulu'nda grubu olmayan milletvekilleri ve bağımsız milletvekilleri arasından 4 komisyona birer üye için seçim yapıldı.

Seçimlerde Plan Bütçe, KİT, AB Uyum ve İnsan Hakları Komisyonlarına sırasıyla, DSP İzmir Milletvekili Harun Öztürk, Balıkesir Milletvekili Hüseyin Pazarcı, İstanbul Milletvekili Hüseyin Mert ve İstanbul Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş seçildi.

Seçim yapılan dört komisyona da aday olan Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, hiçbir komisyona giremedi. Rize Bağımsız milletvekili Mesut Yılmaz ile ÖDP milletvekili Ufuk Uras da aday oldukları AB Uyum Komisyonuna seçilemediler.

(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title