Haberler

Bayram tatiline çıkan anne ile oğlu takla atan araçta can verdiler

Güncelleme:

Bayram tatili için İzmir'den Malatya'ya giden bir araç kontrolden çıktıktan sonra takla attı. Araçta Gülşen Aydın ile oğlu Vahap Baki Aydın hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı.

İzmir'den Malatya'ya bayram tatili için giden bir ailenin bulunduğu araç kaza yaptı. Kazada anne ile oğlu yaşamını yitirdi.

ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Kaza Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak mevkiinde meydana geldi. İddialara göre S.Y. kontrolündeki 35 DA 2743 plakalı araçla Ankara istikametine seyir halindeyken aracın kontrolü henüz bilinmeyen sebepten kayboldu. Kontrolü kaybolan araç önce orta refüje çarptı sonrasında da takla atarak yol kenarındaki şarampole devrildi.

ANNE İLE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

İhbar sonrasında kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü S.Y., yolcu konumundaki İ.Y. yaralanırken yine yolcu konumundaki Gülşen Aydın ve oğlu Vahap Baki Aydın hayatını kaybetti. Kaza yapan aracın Malatya'ya bayram tatili için gittiği öğrenilirken kazayla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Malatya Gülşen İzmir Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

fıstıkçı:

arabayla o yol çekilir mi.geri dönüşü tüm işkence

0
1
yanıtYanıtla
Esra Nur:

HIZ!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title