Haberler

"Tarımda Yıldızımız Parlayacak"

Güncelleme:

Samani, yaz dönemi çalışmalarını Alanya ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürdü.

Alanya Ziraat Odası'nda konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, "Antalya'da gerçekleştirilecek EXPO 2016 tarım sektörümüz açısından önemli bir fırsat. Dünyanın gözbebeği, turizmin başkenti Antalya'nın tarımın da başkenti olduğunu bütün dünya görecek" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, yaz dönemi çalışmalarını Alanya ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürdü. Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, muhtarlar ve basın mensupları ile bir araya gelen Samani, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan'ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Samani'ye İl Başkan Yardımcısı Rıza Sümer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Katı, İlçe Başkanı Hüseyin Güney ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Alanya'nın sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Samani, Kaymakam Hulusi Doğan'a teşekkür edip, başarı diledi.

Beraberindekiler ile birlikte Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu'nu ziyaret eden Samani, 2016 yılında gerçekleştirilecek EXPO'nun Türkiye, Antalya ve tarım sektörü açısından son derece önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "EXPO 2016 için çiftçilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Dünyanın gözbebeği, turizmin başkenti Antalya'nın tarımın da başkenti olduğunu bütün dünya görecek. Antalya'ya gelen milyonlarca insan çiftçimizin gücünü görmüş olacak. Tarım sektörümüz açısından önemli bir tanıtım fırsatıdır, tarımda yıldızımız parlayacak" dedi. Oda Başkanı Musluoğlu ise ziyareti dolayısıyla Samani ve beraberindekilere teşekkür ederek, "Çiftçilerimiz artık bilinçlendi. Tarladan sofraya vatandaşımıza daha kaliteli ve sağlıklı ürünler sunuyoruz" diye konuştu.

Antalya Milletvekili Hüseyin Samani daha sonra Mahmutlar ve Avsallar beldelerini ziyaret edip, belde sakinleriyle sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Samani Hulusi Doğan Antalya Alanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title