Haberler

Sp Genel Başkan Yardımcısı Esengün'den -Kavakçı'nın Söylemine Destek

Saadet Partisi (Sp) Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Esengün, Kapatılan Fazilet Partisi'nin Başörtülü Eski Milletvekili Merve Kavakçı'nın, "Fp İçinde Derin Bir Parti Vardı" Söylemini Destekledi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Esengün, kapatılan Fazilet Partisi'nin başörtülü eski milletvekili Merve Kavakçı'nın, "FP içinde derin bir parti vardı" söylemini destekledi.

Partisi'nin Bayburt il kongresine katılmak üzere memleketi Erzurum'a gelen SP Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Esengün, Merve Kavakçı'nın FP'nin içinde derin güçlerle alakalı isimleri tespit ettiklerini ifade etti. Söz konusu kişilerin isimlerini veremeyeceğini belirten Esengün, derin güçlerle alakalı milletvekillerinin isimlerini bir gün tarihin zikredeceğini ifade etti. Esengün, "Merve Kavakçı'nın o yorumuna katılmamak mümkün değil. Ama tabii ki bunların kim olduğu konusunda da isim vermek mümkün değil.

Bizim bildiğimiz, o zaman tahmin ettiğimiz sonraki gelişmelerde gördüğümüz maalesef derin güçlerle alakası olduğunu tahmin ettiğimiz isimler vardı. Biz sonradan fark ettik bu isimleri. 'Kimlerdir' derseniz tarih belki isim olarak zikreder. Merve Hanım'ın söyledikleri tamamen asılsız diyemeyiz" dedi.

(AA-İRT-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title