Haberler

Son Dakika! Bakan Koca: Kargo çalışanları ile kuryelerin aşılarına da yarın başlıyoruz, artık iyice hızlandık

Güncelleme:

Son dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kargo çalışanları ile kuryelerin aşılarına yarından itibaren başlanacağını açıkladı. Koca, müjdeyi verirken "Artık iyice hızlandık." ifadelerini kullandı.

Ülkemizde 14 Ocak'ta başlayan aşılama programına dün berber ve kuaförler, avukatlar ve restoran-kafe çalışanları dahil edilmişti. Bu sabah ise ulaşım sektöründe çalışanlar ile taksi ve dolmuş şoförleri için aşı randevusu açıldı.

"ARTIK İYİCE HIZLANDIK"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son olarak Twitter hesabından paylaşım yaparak, yeni bir meslek grubunun daha programa dahil edildiğini duyurdu. Koca'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Kargo çalışanlarıyla kuryelerin aşılarına da yarın başlıyoruz. Artık iyice hızlandık."

Son Dakika! Bakan Koca: Kargo çalışanları ile kuryelerin aşılarına da yarın başlıyoruz, artık iyice hızlandık

AŞILAMADA SON DURUM

Ülkemizde Ocak ayında başlatılan aşılama uygulamasında bugüne kadar toplam 32.682.644 doz aşı yapıldı. Birinci doz aşı olan kişi sayısı 19.118.928 iken; ikinci doz aşı uygulanan kişilerin sayısı ise 13.563.716 olarak paylaşıldı.

YENİ GRUPLAR DAHİL EDİLDİ

Koronavirüsle mücadele kapsamında aşılama çalışmaları hızla sürüyor. Bu kapsamda dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni bir aşamaya geçildiğini açıkladı. Buna göre bugünden itibaren gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları; berber ve kuaförler ile yaş kısıtlaması olmadan tüm avukatlar da aşı programına dahil edildi. Bu sabah ise ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafının yarından itibaren aşı olabileceği açıklanmıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (3)

senar:

Kİmse yanlış anlamasın, şahsen aşı olmak istemiyorum, Ancak aşı olana karşı değilim. Herkesin özgür kararı. Ancak aşı olmayana hak mahrumiyeti uygulanacakmış. Aşı olmaya karşı mesafeliyim. Maskemi takar, mesafe ve hijyene dikkat ederim, beni veya benim gibi düşünenleri aşı olmaya zorlamanın adaletsi olduğunu düşünüyorum. Yada ülkem aşıyı kendi üretir ve güvenilirliğini yada zararsızlığını dile getirir o zaman aşı olabilirim. Yurtdışından gelen covid aşısını olmak istemiyorum

15
4
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Neye göre karar veriliyor bu aşı sırasına? Yaşa göre desen değil, meslek grubuna göre desen değil. Aynı iş yerinden yaşı benden küçük ve kronik hiç bir rahatsızlığı olmayan iki arkadaşıma geldi sıra; bize hala yok. Evde oturan öğretmeni aşıladınız, her gün işine gidip gelen emekçinin günahı ne? Kovid'ten ölüp toprağın altına girdiğimizde yaparsınız artık aşıyı. Vatandaşlık hakkım haram olsun!

7
3
yanıtYanıtla
ahmet say:

corona olana birsürü ilaç verdirdiler belki bir kısmı bu ilaçtan öldü ve o sıtma ilacı kullanılması yasaklandı peki bu konuda kim suçlandı yada kimlere hesap soruldu

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title