Haberler

Son Dakika: Rusya ve Ukrayna arasındaki barış müzakereleri, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilecek

Güncelleme:

Son dakika: Rusya ve Ukrayna müzakere heyetlerinin İstanbul'daki toplantısı yarın saat 10.30'da Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin dün yaptıkları telefon görüşmesinde, Rusya ve Ukrayna müzakere heyetlerinin bir sonraki toplantısının İstanbul'da yapılması konusunda mutabık kalmıştı.

DOLMABAHÇE ÇALIŞMA OFİSİ'NDE YAPILACAK

Rusya- Ukrayna müzakere heyetlerinin toplantısı yarın Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilecek. Alınan bilgiye göre, basına kapalı olması öngörülen toplantının yarın saat 10.30'da başlaması planlanıyor.

Toplantının başlamasının ardından basın mensupları Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nin önünde belirlenecek alanda yayın yapabilecek.

RUS HEYET TÜRKİYE'YE GELDİ

Rus heyeti taşıyan özel uçak saat 16.00'da Atatürk Havalimanı'na indi. Rus heyet, ardından konaklayacağı otele geçti. Ukrayna heyetinin de akşam saatlerinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Ukrayna Rusya Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (5)

Nevfel GÜRSEL GÜRSEL:

Hey Maşallah İşte buu

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Ülke yanıyor adamlar ülke ülke geziyor

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Bunlar da savaşı gezmeye kullanıyorlar başka birşey değil

0
0
yanıtYanıtla
kadir helvacı:

ukrayna heyeti niye öyle giyinmiş

0
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu gün avrupa medyasinin bazilarinda mart basinda yapilan rusya ukranya baris görüsmelerinde roman abromowitch ve iki ukranyali görüsmecide zehirlenme beirtisi tesbit edildigini haber yaptilar dikkatinden kacan ilgili ve sorumlulari uyarmak gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title