Haberler

Son Dakika! Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Kandil, Gara ve Hakurk'ta terör hedefleri vuruldu

Güncelleme:

Son dakika! Ülkemizde 2 ayrı noktada devam eden yangınlarla mücadele sürerken askerlerimiz Kuzey Irak'a hava harekatı düzenledi. Kandil, Gara, Hakurk ve Zap bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanılan 40'a yakın hedef imha edildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Kuzey IrakTa yer alan bazı bölgelere hava operasyonu düzenlendi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölücü terör örgütüne karşı etkin ve kapsamlı olarak yürüttüğü terörle mücadele harekâtı büyük bir azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Irak Kuzeyinde Kandil, Gara, Hakurk, Zap bölgelerinde bulunan ve teröristler tarafından kullanılan hedeflere 29 Temmuz 2021'de hava harekatı düzenlendi.

Son Dakika! Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Kandil, Gara ve Hakurk'ta terör hedefleri vuruldu

"40'A YAKIN HEDEF İMHA EDİLDİ"

Hava harekatı ile teröristlere ait barınak, sığınak ve mühimmat depoları, sözde karargah yerleri ile mağaralardan oluşan 40'a yakın hedef imha edilmiş, terör örgütünün söz konusu bölgelerdeki varlığına ağır bir darbe vuruldu. Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ülkemizin ve milletimizin güvenliği için terörle mücadeleye en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ÜLKEMİZİ ESİR ALAN YANGINLARDA TERÖR ŞÜPHESİ

Öte yandan ülkemizin güneyini esir alan yangınları söndürme çalışmaları son hızıyla devam ediyor. 20 farklı noktada süren yangınlarla ilgili terör şüphesi ise açılan soruşturma kapsamında araştırılıyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Hakurk Gara Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

ender türk :

şüpheye yer bırakmayacak şekilde açık terör yangını bunlar , '' Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir '' Kemal Atatürk.

33
1
yanıtYanıtla
aysegul cabbar :

karşıma bir kaç tanesi çıksa da büyük bir şerefle öldürsem şu teröritleri silahım yok taş atarım

10
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

sosyal medyada pkk´ya tepkiler artinca adeta milletin gazini almaya yönelik bir harekat gibi algilaniyor kara harekati olmadiktan sonra hava harekatiyla sadece pkk´ya tokat atilir oysaki biz kafalarinin koparilmasini istiyoruz vatandas olarak 40 yildir ülkemize zarar veren bu hainlerin elebaslari ile yok edilmesini bekliyoruz artik abd´nin agir modern silahlarla donattigi bir örgüt oldular daha ne bekleniyor önce kendi vatanimizin huzuru sonra afkanistan suriye irak afrika gelmeli

6
4
yanıtYanıtla
mehmet :

ormanlarımızı yakanları Yüce rabbim kahru perişan etsin onları cici çocuk gösterenleri destekleyenleri oy uğruna ülkayi ateşe atanlarıda inşallah

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title