Haberler

Son Dakika! Galata'da tinerle kendini yakan genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Güncelleme:

Son dakika! İstanbul'da önceki akşam eline plastik orak alarak gezdiği Galata Kulesi Meydanı'nda tinerle kendini yakan 28 yaşındaki genç, kaldırdığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı Büyük Hendek Caddesi üzerinde önceki gün saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda, eline plastik bir orak alan 28 yaşındaki Abdullah Cihat Turan Pekpak, kıyafetine önce tiner döktü ardından da kendini ateşe vermişti.

ESNAF SÖNDÜRDÜ

Bir anda yanmaya başlayan genç adeta alev topuna dönmüştü. Görenleri şoke olduğu olayda yanan gence çevredeki esnaf yangın söndürme tüpüyle müdahale etmişti.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Müdahalenin ardından ağır yaralı genç yere yığılmıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edilmişti. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına almıştı. Gencin vücudunda 2. ve 3. dereceden yanıkları olduğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenilmişti.

"KENDİMİ YAKACAĞIM" DEMİŞ

Olayla ilgili hastanede tedavi devam eden gencin sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, gencin cebinde Konya'dan geliş otobüs bileti olduğunu tespit etmişti. Ayrıca gencin yanan poşetindeki tableti de polis tarafından muhafaza altına alınmıştı. Gencin psikolojik sorunları olduğu ve olaydan önce ailesini arayarak "Kendimi yakacağım" dediği öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma sürüyor.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Galata Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (19)

Mete HAN:

Bu ayıp başta iktidar olmak üzere hepimizin.Batsın bu dünya!

308
46
yanıtYanıtla
Halilibrahim Uysal:

Vahim bir hadise ama burda bari siyaset yapmayın kendisini niye yaktığını biliyormusunuz bu kinunsiyaset konusu degil

34
168
yanıtYanıtla
mehmet can:

herkes fotoraf çekme derdinde Allah'ım nasıl bir millet olduk. neleri anı haline getirip nelerin karesini yakaladığımızda hava atar olduk. Çekin evde gösterirsiniz çocuklarınıza. İyice Merhamet ve vicdan duygularımız körelecek. Yakında Çin gibi olacağız.

91
42
yanıtYanıtla
Fakır:

adam cayır cayır yanıyorda bir Allahın kulu yardım etmiyor söndürmek için çapa harcamıyor. yazıklar olsun insanlak günden güne yeraltına çekiliyor

123
6
yanıtYanıtla
Yusuf İNANICI:

ekonomik krizler, gelecek kaygıları, daha da kötü günlerin bizleri bekliyor olması insanları çok farklı şeyler yapmaya zorluyor. yemin ederim hayatımızı, hayallerimizi, geleceğimizi çaldılar

104
23
yanıtYanıtla
Ramazan Demir:

Siyasi İktidar,Bu Türk Milletinin genlerini bozdu, Türk milleti ni 2.sınıf vatandaş durumuna düşürdü. Enflasyon almış başını gidiyor. Bir de üzerine İşsizlik cabası. İktidar mensupları, toplumsal sorunları hep gözardı ediyor.

71
46
yanıtYanıtla
Lut Bektaş:

bunun iktidarla ne alakası var adamın akli dengesi bozuk mehdiyim diyor azrail kostümü giymiş gelmiş kendini yakmış...

yanıt10
yanıt16
Demir Acer :

ne alaka ya biraz particilik yapmayip objektif olabilseniz belki iktidara gelebiliriz

yanıt21
yanıt37
Demir Acer :

giymis azrail kostumunu bir elinde orak otekonde tiner merkezde olta atiyor bir allahin guvenlik gorevlisi mudahele etmiyor, onun icin tek teselli sadece kendine zarari dokundu, gomun gitsin, bu olaylar avrupada bile yok bu ne genislik, dindiside abartiyor ataistide abartiyor seytana tapanida abartiyor ayiptir ya

77
38
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Türkiye de insanlık ölmüş durumda. tüm Halkımızın başı sağ olsun..

75
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title