Haberler

Soma'da Bir Madenci Daha Ocakta Can Verdi

Güncelleme:

Manisa'nın Soma İlçesi'nde gece vardiyasında çalışan Yusuf Çakıroğlu, başına kömür ve taş kütlesi düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Manisa'nın Soma İlçesi'nde, 301 madencinin ölümüyle güdemden düşmeyen maden ocaklarından yine acı haber geldi. Soma'da İmbat Madencilik A.Ş.'ye ait ocakta gece vardiyasında çalışan evli 1 çocuk babası 35 yaşındaki Yusuf Çakıroğlu, başına 'topan' olarak anlandırılan kömür ve taş kütlesinin düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

BAŞINA 'TAPAN' DÜŞTÜ

301 madencinin yaşamını yitirdiği ocağa yaklaşık 400 metre uzaklıktaki İmbat Madencilik A.Ş.'ye ait ocakta saat 24.00- 08.00 vardiyasında çalışan Yusuf Çakıroğlu, saat 04.30 sıralarında başına ve sırt bölgesine 'topan' olarak anlandırılan kömür ve taş kütlesinin düşmesi sonucu ağır yaralandı.

HASTANEDE CAN VERDİ

İlk müdahaleyi madenci arkadaşlarının yaptığı Yusuf Çakıroğlu, ardından ambulansla soma Devlet hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

AİLESİ VE ARKADAŞLARI ÜZÜNTÜYE BOĞULDU

Yaklaşık 2 yıldır madende çalışan Yusuf Çakıroğlu'nun ölüm haberi ailesini ve madenci arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Savcının otopsi yapılmasına gerek görmediği Yusuf Çakıroğlu'nun, Bergama'nın Katrancı Köyü'nde toprağa verileceği açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İmbat Madencilik Yusuf Çakıroğlu Soma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (11)

kadir:

allah rahmet eyleşin

10
0
yanıtYanıtla
Son Türk:

Diyecek bişi yok . Allah bu ocağı hala açık tutanlara versin cezasını

4
4
yanıtYanıtla
gülşah:

bu devlete güven kalmamış

5
3
yanıtYanıtla
HulyamobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin ailedine sabir versin

7
0
yanıtYanıtla
ilyas:

ilahı ıkaz mı arıyorlar ne . . . gormuyor musunuz olanı bıtenı sızın yavrularınıza bunlar olsa kımbılır ne yapardınız

5
0
yanıtYanıtla
gayserili:

Demekki güvenligi saglamaktan cok uzagiz. Milletvekili adayi olmak isteyen herkes burada bir ay calissin. Bu olgunluga gelelim, dünyaya meydan okuruz.

3
1
yanıtYanıtla
ANTEPLİ.V:

Önemli olan işçinin ölümü değil sokakta işsiz çok önemli olan partinin seçmenlerine kömür lazım

2
2
yanıtYanıtla
Chaoz55_ViennaMobil-IOS:

Mekani Cennet olsun ins...

3
0
yanıtYanıtla
ORHAN:

EKMEK PARASI İÇİN DİRİ DİRİ MEZARA İNEN MADENCİ KARDEŞLERİM BAŞINIZ SAĞOLSUN. ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIR VERSİN

3
0
yanıtYanıtla
madenci:

e hep söylerdik baskı cogaldıgı zaman hep kan akıyor diyemalum somada tek kaldı sayılır imbat aş. sıka sıka bi işciyi daha canından etti yönetim. demekki yeterli degil önlem oda yerin altında ölmemiştir gene herzamanki gibi hastane yolunda ölmüştür. tabi onlarda haklı yerin altında öldümü iş degişiyo o işcinin kan bedeli falan

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title