Haberler

Söğütlüçeşme-Beylikdüzü Metrobüsü Arızalandı, Yüzlerce Yolcu Mağdur Oldu

Güncelleme:

Söğütlüçeşme-Beylikdüzü metrobüsü Perpa durağında arızalandı. Aynı güzergahtan gelen metrobüsler ise yoluna devam edemezken, yüzlerce yolcu mağdur oldu. Duruma tepki gösteren vatandaşlardan biri, 'Böyle hizmet mi yapılır' diye isyan etti.

Metrobüs arıza yaptı, vatandaş isyan etti: "Böyle hizmet mi yapılır"

İSTANBUL - Söğütlüçeşme- Beylikdüzü metrobüsü Perpa durağında arızalandı. Aynı güzergahtan gelen metrobüsler ise yoluna devam edemezken, yüzlerce yolcu mağdur oldu. Duruma tepki gösteren vatandaşlardan biri, "Böyle hizmet mi yapılır" diye isyan etti.

Söğütlüçeşme - Beylikdüzü metrobüsü Perpa durağında arızalandı. Metrobüste bulunan vatandaşlar bir süre araç içinde bekletildi. Metrobüs arıza nedeniyle duraktan hareket edemeyince aynı güzergahta bulunan metrobüsler de yoluna devam edemedi. Araçtan indirilen yolcular başka bir araca nakledilirken, insan seli meydana geldi. Yolcular ters istikametten gelen bir metrobüse bindirildi. Mağdur olan yolcular yaşanan duruma isyan ederken, bir vatandaş ise "Böyle hizmet mi yapılır" diye tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Perpa Genel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title