Haberler

Sivas Yıldızdağı Kış Sporları Merkezi İlan Edildi

Sivas Yıldızdağı, Gümüşhane Süleymaniye, Ardahan Yalnızçam Uğurludağ "Kış Sporları Turizm Merkezi", Tokat Reşadiye Zinav İse "Termal Turizm Merkezi" İlan Edildi.

Bakanlar Kurulu, Sivas Yıldızdağı, Gümüşhane Süleymaniye, Ardahan Yalnızçam Uğurludağ'ı Kış Sporları Turizm Merkezi, Tokat Reşadiye Zinav'ı ise Termal Turizm Merkezi ilan etti.

Turizm merkezi ilanıyla ilgili Bakanlar Kurulu Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi, Gümüşhane Süleymaniye Kış Sporları Turizm Merkezi, Ardahan Yalnızçam Uğurludağ Kış Sporları Turizm Merkezi ve Tokat Reşadiye Zinav Termal Turizm Merkezi ilan edildi. Erzurum Ilıca Termal Turizm Merkezi'nin sınırlarında değişikliğe gidilirken, Kars Sarıkamış Süphan Cıbıltepe Balıkdağ Çamurludağ Turizm Merkezi'nin adının Kars Sarıkamış Kış Sporları Turizm Merkezi olarak değiştirilmesi karara bağlandı. Bu arada Samsun Ayvacık ile Antalya Demre, Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi olarak ilan edildi. (ANKA)

(HGS/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title