Haberler

Şişli'de yokuş inen kamyon, 5 binaya zarar verdikten sonra durdu

Güncelleme:

Şişli'de kereste yüklü kamyon, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle 5 binaya çarptı.

Şişli'de kereste yüklü kamyon, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle 5 binaya çarptı.

Alınan bilgiye göre, Emrah Talaş yönetimindeki 03 AAP 673 plakalı kereste yüklü kamyon, Eskişehir Mahallesi Tuzcu Murat Sokak üzerinde yokuş inerken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarındaki 5 binanın giriş katlarındaki duvarlara ve korkuluklara çarptı. Kamyon ayrıca park halindeki bir motosiklete de zarar verdi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kamyon sürücüsünün yara almadan atlattığı kaza sonrası binalarda hasar oluşurken, ekipler binalardaki doğal gaz ve elektrik hatlarını kesti.

Evi zarar gören Dilek Uçurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, uyudukları sırada büyük bir ses geldiğini ve deprem olduğunu sandıklarını söyledi.

Çok korktuklarını anlatan Uçurum, "Ne olduğunu doğru dürüst görmedim zaten. Sadece o sesi duydum ve penceredeki koruma demirlerinin yıkıldığını gördüm. 3 kişiydik evde, iki çocukla birlikte. O an korku çok büyüktü. Ben deprem oluyor sandım, felaket bir şeydi. " diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Dolapdere Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title